Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Buitenlandse media bewieroken Ajax: 'Sensatie van deze CL-campagne'

Laatste update:

"Na de goal van Rachid Ghezzal draaide Ajax in de tweede helft de boel om," tekent L'Équipe op. "En één man veranderde alles. Als een vos in de nacht dook hij op", doelt de Franse krant op Haller. "De voormalig aanvaller van AJ Auxerre bracht zijn totaal naar negen doelpunten in vijf Champions League-wedstrijden en komt daarmee op gelijke hoogte met Robert Lewandowski. Haller is nu de eerste speler ooit die in zijn eerste vijf duels in de Champions League negen keer scoort. Hij is een recordbreker."

"Voor Ajax is de groepswinst in de Champions League al binnen. De Amsterdammers kwamen tegen Besiktas nochtans op achterstand, maar invaller en scherpschutter Sébastien Haller draaide de wedstrijd om met twee goals in een kwartier", schrijft Sporza. De Belgische krant Het Laatste Nieuws heeft ook oog voor het record van de doelpuntenmachine van Ajax. "Haller doet het dus zelfs beter dan Erling Braut Haaland, die acht keer scoorde in z'n eerste vijf wedstrijden. En, om het lijstje compleet te maken, dat deden in het verleden ook Alessandro Del Piero en Diego Costa."

Ook in de geschiedenisboeken van Ajax heeft Haller vanaf heden een speciaal plekje. Nooit eerder scoorde een speler namelijk vaker dan negen keer in het hoogste Europese clubtoernooi. Alleen Jari Litmanen kwam in het seizoen 1995/96 tot hetzelfde aantal. De kans is zeer aannemelijk dat Haller dat record uit de boeken schiet, daar Ajax nog een groepsduel tegoed heeft en verzekerd is van deelname aan de volgende ronde. Als hij over alle Europese competities de boeken in wil gaan als topscorer in een enkel seizoen, zal hij Sören Lerby voorbij moeten. De Deen kwam in het seizoen 1979/80 tot tien treffers in acht duels in de Europa Cup.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Volgens Marca is Haller 'een van de sensaties in deze Champions League-campagne'. Ook het Portugese Record had oog voor de overwinning van de poulegenoot van Sporting Portugal. "Met de kwalificatie voor de laatste zestien al op zak heeft Ajax ook de eerste plek in de poule veiliggesteld, met een 1-2 overwinning in Istanbul. Haller bevestigde nog maar eens aan wat voor geweldig seizoen hij bezig is." La Gazzetta dello Sport zag de invaller eveneens uitblinken. "Wat een dubbelslag voor de Ivoriaan, de topscorer van Europa met Robert Lewandowski! Na de achterstand voor Ajax in Istanbul betrad de bommenwerper het veld."

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties