Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bulgarije, Cyprus: dat sprak mij niet aan, je hoort zulke rare verhalen'

Laatste update:

Van Berkel had ook de mogelijkheid Nederland achter zich te laten, maar deed dat niet. "Bulgarije, Cyprus; dat soort landen. Dat sprak mij niet echt aan. Je hoort af en toe zulke rare verhalen. Michel Vonk kent mij en ik wist wat ik van hem kon verwachten", zegt de verdediger in het Noordhollands Dagblad. Vonk stelt Van Berkel steevast op achterin en de stopper heeft er een contract tot volgend jaar zomer.

Vrijdagavond staat hij oog in oog met zijn oude club Sparta, die hard op weg is naar het kampioenschap. Van Berkel bewaart leuke herinneringen aan zijn tijd in Rotterdam, maar het was er ook onrustig. Zo maakte hij liefst negen hoofdtrainers mee: de één zag het in hem zitten, de ander niet. "Gert Kruys nam bijvoorbeeld Michel Breuer mee. Dan weet je dat je weinig aan spelen toe gaat komen. Ik heb bij Sparta zoveel meegemaakt, ik zou er een boek over kunnen schrijven."

-
Crescendo van Berkel komt te zijner tijd wel in de Eredivisie terecht

Meer nieuws

Fans woest na statement NAC over misdragingen van teammanager Karelse
11
Alex Pastoor staat na vertrek bij Almere City voor fraaie buitenlandse uitdaging
12
Ajax-huurling Mikautadze zet ondanks pijnlijke nederlaag knappe mijlpaal neer
25
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
14
VZ Kort: Nani zegt Turkije al na één seizoen gedag
77
'Ajax en PSV zetten in op komst van hetzelfde 18-jarige toptalent'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties