Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bullaude hoeft Europa niet te verlaten: nog twee clubs tonen interesse

Laatste update:

Vasco da Gama staat na veertien speelrondes in de Braziliaanse Série A laatste en speurt de markt af in de zoektocht naar versterkingen. De club wil Bullaude graag definitief overnemen, al valt er ook te praten over een huurdeal. Vasco da Gama heeft inmiddels een voorstel ingediend bij Feyenoord. De club van trainer Arne Slot zal naar verwachting nog dit weekend met een antwoord komen. De hoogte van het bod is onbekend, al wordt de waarde van Bullaude geschat op drie miljoen euro. Hij ligt nog tot medio 2027 vast bij de regerend landskampioen.

Bullaude kwam vorig jaar zomer met hoge verwachtingen voor twee miljoen euro over van het Argentijnse Godoy Cruz. Mede door de aanwezigheid van vaste basisklant Szymanski wist Bullaude zich nooit in het basiselftal van Slot te voetballen. In totaal kwam hij vijftien keer in actie voor Feyenoord, maar een basisplaats zat er niet één keer in. Na het vertrek van Szymanski, die ondanks een voorstel van Feyenoord besloot zijn carrière te vervolgen bij Fenerbahçe, ontstond er ogenschijnlijk een vacature voor de Argentijn.

Slot lijkt ondanks het vertrek van Szymanski echter alsnog te opteren voor een middenveld zónder Bullaude in de basiself. Mede door de komst van Ramiz Zerrouki en Thomas van den Belt heeft Slot ruimte om te schuiven op het middenveld, zodat bijvoorbeeld Quinten Timber de 10-positie kan bekleden. Zaterdag, tijdens het met 4-2 verloren oefenduel met TSG Hoffenheim, opteerde Slot voor een middenveld bestaande uit Zerrouki, Mats Wieffer en Timber. Daarnaast maakt aanvallende middenvelder Leo Sauer een uitstekende indruk in de voorbereiding, al is het nog de vraag in hoeverre de pas zeventienjarige Slowaak het komende seizoen speelminuten gaat maken.

Meer nieuws

Ronaldo ontmoet Neymar en zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
3
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties