Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Burak Yilmaz gebruikt ploeggenoot als tolk en zegt 'sorry' tegen ESPN

Laatste update:

Samen met Özyakup verscheen Yilmaz na de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Excelsior, de eerste driepunter van Fortuna dit seizoen, voor de camera. Via de middenvelder, die alles in het Turks vertaalde voor de aanvaller en daarna ook de antwoorden van 'King Burak' weer voor interviewer Leo Oldenburger vertaalde, legde Yilmaz uit waarom hij vorige week niet voor de camera verscheen bij ESPN. "Ik wilde wel meewerken aan het interview, maar alleen met een tolk", liet de aanvaller weten.

"Ik spreek niet zo goed Engels en kan daarin niet goed tot uitdrukking brengen wat ik voel en wat ik wil zeggen", ging Yilmaz via Özyakup verder. "Toen ik na de wedstrijd bij het interview kwam, was er geen tolk en dat hadden we wel afgesproken. Sorry dat het verkeerd is gegaan, maar zolang ik geen perfect Engels spreek, heb ik er liever een tolk bij. Ik wil dit in de toekomst best vaker doen, want er komt veel nieuws naar buiten dat niet waar is. Als jullie iets willen weten, sta ik open om te praten, zolang er maar iemand anders bij is."

De 77-voudig international van Turkije zei het met een glimlach op zijn gezicht en leek de humor van de situatie, waarbij Özyakup als sleutelstuk fungeerde, wel in te zien. De middenvelder en tolk, die vorige week nog fraai scoorde tegen NEC, hoopt technisch directeur Sjoerd Ars over te kunnen halen om hem meer te betalen. "Ik heb hem al gezegd dat ik meer wil, nu ik een tolk ben", grapt Özyakup. Of hij in het vervolg ook de teksten van Yilmaz zal vertalen, is nog niet duidelijk.

Eredivisie
Fortuna Sittard
1 - 0
Excelsior

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties