Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Burak Yilmaz liep boos weg voordat interview bij ESPN kon beginnen

Laatste update:

Fortuna leek lang op weg naar de eerste overwinning van dit seizoen. Het was tegen de verhouding in op 0-1 gekomen bij NEC dankzij een juweeltje van Oguzhan Özyakup en trachtte met kunst- en vliegwerk de drie punten over de streep te trekken, maar diep in blessuretijd ging het alsnog mis. Pedro Marques werkte de 1-1 tegen de touwen en dus moest Yilmaz met de pest in zijn lijf een interview gaan doen. Dat hij akkoord ging was al bijzonder, aangezien hij eerder nog geen interviews wilde doen.

Toen de aanvaller van Fortuna klaarstond en het interview bijna begon, kreeg hij te horen dat er in het Engels gesproken zou gaan worden. Dat zinde Yilmaz allerminst. "Hij ging boos weg toen hij hoorde dat het in het Engels moest", vertelt Van Dongen zondagochtend tijdens Goedemorgen Eredivisie op ESPN. Hij was zaterdagavond ook de verslaggever van dienst in het Goffertstadion en kreeg Yilmaz dus niet te spreken. Later vroeg hij aan Dominik Vergoossen, de interim-trainer van Fortuna, hoe dat kan.

Die zei van niets te weten. "Ik heb hem in de kleedkamer zien zitten, maar verder heb ik geen idee", meldde Vergoossen. "Ik heb daar de groep toegesproken en verder is mij niets verteld over het interview van Burak. Van mij mag hij hier zeker komen staan, maar goed. Ik weet het verder ook niet. Ik ga daar niet over." De uitwedstrijd in Nijmegen was het laatste wapenfeit van Vergoossen als interim-trainer, want vanaf maandag neemt Julio Velázquez het stokje over. De Spanjaard is de nieuwe trainer van Fortuna.

Eredivisie
NEC
1 - 1
Fortuna Sittard

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties