Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Carlo Ancelotti blij met underdogrol van Real Madrid in de Champions League

Laatste update:

Bayern München, Paris Saint-Germain, Manchester City en Liverpool worden allemaal als grotere kanshebbers gezien dan Real. De ploeg van Ancelotti arriveerde maandag in Glasgow voor de eerste groepswedstrijd van de nieuwe Champions League-campagne tegen Celtic. De Italiaanse oefenmeester is blij dat Real niet als titelfavoriet voor het miljardenbal wordt gezien. "Ik ben daar niet verrast over", laat Ancelotti weten. "Ik zie het als een goed teken. We vinden het niet erg om de underdog te zijn."

Real roerde zich tijdens de zomerse transferwindow amper op de transfermarkt. Aurélien Tchouameni kwam voor tachtig miljoen euro over van AS Monaco en Antonio Rüdiger werd transfervrij ingelijfd van Chelsea. Daartegenover stond het vertrek van Marcelo. De linksback was een van de weinige spelers die in de afgelopen maanden uit Madrid vertrok. Ondanks dat Real zijn selectie amper ververste, gaat de Spaanse topclub na vier competitieduels met twaalf punten wel aan kop in LaLiga.

De Madrilenen brengen dinsdagavond een bezoek aan Celtic, dat dit seizoen al zijn zeven duels in de Schotse Premier League in winst wist om te zetten, waarbij de 4-0 zege op grote rivaal Rangers FC van afgelopen zaterdag het meest in het oog springt. Ancelotti wijst de suggestie van de hand dat de Champions League-loting zijn ploeg goed is gezind. "Het is helemaal geen gemakkelijke groep. Celtic is in de eerste plaats een sterke ploeg en we moeten ook respect tonen voor RB Leipzig en Shakhtar Donetsk. Er kunnen ook verrassingen in de groep zitten. Er kan van alles gebeuren, denk maar aan vorig jaar met Sheriff Tiraspol", doelt Ancelotti op de 1-2 nederlaag van Real in het eigen Estadio Santiago Bernabéu.

Champions League
Celtic
0 - 3
Real Madrid

Meer nieuws

NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0
Vitesse heeft positief puntenaantal na eerste Eredivisie-thuiszege van het jaar
7
Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
50
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties