Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Carragher: 'Misschien heeft Klopp een fout gemaakt door hem te laten gaan'

Laatste update:

"Ik heb gezegd dat de selectie van Manchester United beter is dan die van Liverpool. Dat klinkt misschien raar, maar ik denk dat we er kleine tekenen van zien. Misschien heeft Jürgen Klopp een fout gemaakt door Nathaniel Clyne te laten vertrekken. Als je nu James Milner twee keer achter elkaar als rechtsback hebt zien spelen, kan je niet geloven dat hij zolang op die positie heeft gespeeld", zegt Carragher tegenover Sky Sports.

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

"Het lijkt erop alsof hij geen idee heeft hoe hij positioneel moet staan. Naby Keïta, voor wie veel geld betaald is, lijkt stil en verliest veel ballen", zo gaat de oud-verdediger van Liverpool verder. "Roberto Firmino is niet zichzelf, terwijl we Mohamed Salah hier nauwelijks gezien hebben. Als er een aantal blessures ontstaan, is dit niet het solide team dat we afgelopen weken gezien hebben. Ik denk dat deze wedstrijd behoorlijk frustrerend was voor Liverpool."

"Er waren heel wat slechte optredens. Ik kon niet geloven hoe slecht Liverpool hier speelde, maar het perspectief is voorlopig nog positief. Zelfs als Liverpool op gegeven moment twee punten achter Tottenham Hotspur of Manchester City komt te staan, zijn ze nog in de race om de titel te winnen", besluit Carragher. De voorsprong van Liverpool op Manchester City bedraagt nog drie punten. The Reds nemen het komende zaterdag in eigen stadion op tegen Bournemouth.

-
Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
0
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
0
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
1
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
14
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties