Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nacho hakt knoop door en gaat Real Madrid na 22 jaar verlaten'

Laatste update:

Het naderende vertrek van Nacho komt niet geheel uit de lucht vallen. Vorig seizoen leek de Spanjaard al te vertrekken bij Real Madrid, maar koos hij op het allerlaatste moment toch voor een langer verblijf bij zijn jeugdliefde.

Twaalf maanden later herhaalt de geschiedenis zich. Hij is nu echter een stap verder gegaan door de clubleiding op de hoogte te brengen van het feit dat hij niet van plan is om door te gaan. Zelfs voorzitter Florentino Pérez zou zijn ingelicht.

Nacho wordt in januari 35, maar blijft aantonen dat hij van waarde is voor Real. Ondanks twijfels op bepaalde momenten in het seizoen, toonde hij meermaals aan nog steeds zijn stempel te kunnen drukken op het spel van de Koninklijke.

Met name met zijn optreden in de Champions League tegen Erling Haaland oogstte Nacho veel lof. De Noorse spits van Manchester City kwam er deze week geen moment aan te pas in de kwartfinale van het miljardenbal.

Mocht Nacho daadwerkelijk vertrekken, dan komt er na 22 jaar een einde aan het huwelijk tussen de verdediger en Real. De Spanjaard kwam als elfjarig jongetje binnen in de jeugdopleiding van Real. In 2011 maakte hij zijn debuut in het eerste.

Momenteel is hij bezig aan zijn veertiende seizoen in de hoofdmacht en strijdt hij nog mee om de landstitel en de Champions League. De teller staat na al die jaren op 355 wedstrijden in de hoofdmacht, waarin hij zestien keer scoorde en negen keer aangever was.

Inter


Een van de clubs die aast op de handtekening van Nacho is Inter. Het lijkt op voorhand uitgesloten dat de verdediger bij een andere Spaanse club aan de slag gaat.

Marca weet dat er verschillende clubs in de rij staan voor Nacho. Voor de verdediger is het vooral belangrijk dat hij zich op zijn gemak voelt bij zijn nieuwe club en vanaf het eerste moment overtuigd raakt van het plan dat hem wordt geschetst.

Meer nieuws

Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
3
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
0
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
11
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
11
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties