Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea bereikt akkoord en stalt Maatsen tijdelijk bij Borussia Dortmund

Laatste update:

De huurdeal kwam een kleine week geleden in een stroomversnelling terecht, nadat er verhelderende gesprekken hadden plaatsgevonden tussen Dortmund, Chelsea en het management van Maatsen. De vleugelverdediger wilde zelf graag naar BVB verkassen, waardoor snel overeenstemming was bereikt.

Meer: Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje

Chelsea voelde in eerste instantie meer voor een directe overname, om zo geld in te zamelen voor nieuwe aanwinsten. Maatsen vertrekt nu echter op huurbasis richting Dortmund. De kans is groot dat beide clubs na dit seizoen zullen praten over een definitieve transfer.

Burnley, waar Maatsen afgelopen seizoen speelde en met wie hij promotie naar de Premier League afdwong, en West Ham United toonden onlangs ook interesse in de linksback. De veelzijdige flankspeler ziet echter meer heil in een nieuw avontuur in een nieuwe competitie.

Maatsen kwam dit seizoen dus nauwelijks voor in de plannen van Chelsea-manager Mauricio Pochettino, die op de linksbackpositie doorgaans andere keuzes maakte. De dertienvoudig Jong Oranje-international ervaart fikse concurrentie op Stamford Bridge en speelde in de Premier League slechts een keer.

De teller staat dit seizoen op 400 speelminuten, verdeeld over 16 wedstrijden voor the Blues. Maatsen maakte onlangs zijn basisdebuut voor Chelsea in de wedstrijd tegen Crystal Palace (2-1 winst). De linkspoot speelde dat duel opvallend genoeg als rechtsbuiten.

Maatsen gaat overigens voor het eerst in zijn carrière buiten Engeland spelen. De vleugelverdediger speelde in de jeugd van Feyenoord, Sparta Rotterdam en PSV en verruilde de jeugdopleiding van de Eindhovenaren in de zomer van 2018 voor die van Chelsea.

Zie jij Ian Maatsen slagen bij Borussia Dortmund?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties