Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea bevestigt wat velen al vermoedden en presenteert opvolger Cech

Laatste update:

Chelsea was al enige tijd op zoek naar een nieuwe sportief directeur. In juni besloot de club uit Noord-Londen afscheid te nemen van Cech. Eigenaar Todd Boehly besloot tijdens zijn eerste maanden als eigenaar de rol op interim-basis te vervullen, maar gaat de taken nu definitief overdragen aan Vivell. Het ontslag van Vivell bij Leipzig kwam volgens Engelse media dan ook niet uit de lucht vallen. De 35-jarige Duitser zou al in een eerder stadium verschillende keren hebben afgesproken met Chelsea.

Vivell trad twee jaar geleden in dienst bij Leipzig, nadat hij bij Red Bull Salzburg een soortgelijke rol had bekleden. De directeur werkte in Oostenrijk onder meer samen met Christoph Freund en was een van de ontdekkers van Erling Braut Haaland. Ook Freund stond op het wensenlijstje van Chelsea om de vertrokken Cech op te volgen, maar hij zag af van een vertrek. "Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik op de beste plek ben in Salzburg. Een vertrek is uitgesloten voor mij."

Naast Vivell en Freund stonden ook Luis Campos (Paris Saint-Germain), Monchi (Sevilla) en Michael Edwards (voorheen Liverpool) op de nominatie om als opvolger te dienen van Cech, maar hun komst bleek niet haalbaar. Boehly wilde alles in het werk stellen om Vivell nog voor het WK aan het werk te hebben. Zijn taken bij bij Leipzig worden overgenomen door Max Eberl. Laatstgenoemde is op 15 december in dienst getreden bij die Roten Bullen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Pascal Jansen geeft antwoord op de vraag of Ajax hem heeft benaderd
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
8
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
2
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
6
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties