Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Chelsea is fantastisch met al die wereldspelers, maar wij moeten winnen'

Laatste update:

"We moeten een goed resultaat halen, dat is erg belangrijk. Chelsea is een fantastische ploeg met veel wereldspelers, maar als wij ons willen kwalificeren voor Europees voetbal, zullen we ook van deze tegenstanders moeten winnen", zegt middenvelder Ward-Prowse in de Daily Mail. "We kunnen met deze wedstrijd goed kijken waar we staan. We kruipen niet in de underdogrol, want we willen winnen."

Southampton kan tegen Chelsea nog wel beschikken over Sadio Mané, maar de snelheidsduivel is volgende maand afwezig vanwege zijn deelname aan de Afrika Cup met Senegal. "We gaan hem missen. Hij is een sleutelspeler voor ons, maar nu moeten andere jongens dus opstaan", aldus Ward-Prowse. Dusan Tadic is fit genoeg om tegen Chelsea in de basis te starten.

Premier League
Southampton
1 - 1
Chelsea
Wat verwacht jij van Southampton - Chelsea?

Meer nieuws

Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
0
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
14
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
9
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties