Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea-speler afgemaakt na nederlaag tegen Man City: 'Dit is jouw schuld'

Laatste update:

Na een half uur spelen kreeg Jackson een opgelegde kans om Chelsea op voorsprong te zetten op Wembley. Hij ging alleen op doelman Stefan Ortega af, maar verprutste het volledig.

In de tweede helft was het opnieuw Jackson die gelanceerd werd door Chelsea. De Senegalees genoot een vrije doortocht, maar werd op het laatste moment ingehaald door Kyle Walker, wiens zetje in de rug net voldoende was om een strafschop te voorkomen. Doordat Bernardo Silva in de 84ste minuut aan de andere kant wél scoorde, won Manchester City het duel.

Door zijn gemiste kansen én de uiteindelijke nederlaag kreeg Jackson er na afloop van het duel flink van langs in de Engelse media. "Het is niet zo gek dat Nicolas Jackson zo graag die penalty wilde nemen tijdens Chelsea's 6-0 zege op Everton laatst", schrijft de Daily Mail. "Nu is namelijk gebleken dat de kans vrij klein is dat hij op een andere manier scoort. Hij speelde niet slecht tegen Manchester City, maar voor de goal was hij de Wizard of waste."

De London Evening Standard licht Jackson ook uit. "Jackson hijgde en pufte, maar kreeg het huis van Guardiola niet neer. De 22-jarige spits was het verhaal van de wedstrijd. Ondanks zijn goede werk zal de Senegalees alleen worden herinnerd vanwege zijn gemiste kansen. Het was een slechte middag van Jackson, met nog meer bewijs dat hij niet klinisch genoeg is."

The Independent noemt de drie grootste angsten voor Chelsea: "De dood, belastingen en Wembley-rillingen." Daarna richt het tabloid zich tot Jackson, met een tekst die gebaseerd op het liedje 'Ms. Jackson' van OutKast. "Sorry, Mr. Jackson, maar je moet je hier een biljoen keer voor verontschuldigen. Dit is jouw schuld."

"Het seizoen van Chelsea en specifiek Nicolas Jackson is zo tragikomisch dat Amazon spijt zal hebben dat ze geen camera's naar de club hebben gestuurd voor een documentaire", besluit The Independent.

Meer nieuws

Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
1
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
9
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
31
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties