Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea tast diep in de buidel en legt smaakmaker uit de Bundesliga vast

Laatste update:

"Ik ben ontzettend blij dat ik bij Chelsea ga spelen", aldus Nkunku op de website van zijn nieuwe werkgever. "De club heeft er veel moeite ingestoken om mij te halen. Ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe trainer en teamgenoten te ontmoeten, en de Chelsea-fans te laten zien wat ik kan op het veld. Nadat ik al in de Ligue 1 en Bundesliga heb gespeeld, wil ik nu in de Premier League spelen. Het is een van de sterkste competities ter wereld. Ik heb zin in deze uitdaging en ben trots dat ik het Chelsea-shirt mag dragen."

Afgelopen december liet Romano al weten dat de deal rond was. "Alle documenten en contracten zijn getekend, het is honderd procent zeker", tweette hij onder meer. "De Franse aanvaller kan worden gezien als nieuwe Chelsea-speler vanaf juli 2023." Vóór die tijd, eind september, onderging Nkunku al verschillende medische tests onderging bij de Londenaren. Sindsdien onderhandelden Chelsea en Leipzig over zijn transfersom, wat moeizaam ging aangezien Nkunku zijn contract vorig jaar zomer nog verlengde tot medio 2026.

De spelmaker, die afgelopen winter in een van de laatste trainingen voor het WK geblesseerd raakte bij Frankrijk en het volledige eindtoernooi aan zich voorbij zag gaan, komt uit de jeugd van Paris Saint-Germain. Hij kwam in totaal tot 78 wedstrijden voor les Parisiens, alvorens hij in de zomer van 2019 voor dertien miljoen euro naar Leipzig vertrok. Met die club won hij de afgelopen twee jaar de DFB-Pokal. Nkunku kan op alle posities in de voorhoede uit de voeten, al wordt hij in Duitsland voornamelijk gebruikt als valse spits.

Is Christopher Nkunku een goede aanwinst voor Chelsea?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties