Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cillessen confronteert Milan van Dongen na NEC - PSV: 'Jij hebt mij uitgelachen'

Laatste update:

PSV keek al tegen een 3-1 achterstand aan, toen Luuk de Jong een uitgelezen kans kreeg om de spanning terug te brengen. De spits mocht tien minuten voor tijd aanleggen vanaf elf meter, maar faalde. Na afloop verscheen Cillessen voor de camera.

Het interview begon nog vriendelijk. "Dit is wel een aparte dag ja", aldus een opgewekte Cillessen bij ESPN. "De laatste die ik pakte telde niet en daar heb jij nog om gelachen, dus nu kan ik lachen."

"Daar heeft men om gelachen", haast Van Dongen zich te zeggen. "Jij ook!", antwoordt Cillessen. "Ik heb je podcast gezien. Maar dat maakt niet uit. Nee, ga nou niet terugkrabbelen. Jij hebt mij ook uitgelachen."

"Jij zei dat ik blind de hoek in ging de vorige keer. Maar dat maakt niet uit. Nu heb ik 'm. Dit is niet de eerste die ik pak. Ik heb er ook een keer een van Lionel Messi gepakt, dus het kan slechter. Maar ik geef toe: het is niet mijn specialiteit."

"Ik zei tegen Luuk de Jong: 'Drie keer is scheepsrecht'", aldus Cillessen. "Ik wachtte en ging vol naar rechts. Dan is dit wel lekker. Het was even wachten of er geen verkeerde inlopers waren, maar hij telde."

Cillessen geeft aan dat hij een jaar geleden 'vrij diep zat'. "Ik heb privé wat problemen gehad en dat heeft zijn weerslag gehad. Dan ga je rare dingen doen op het veld, helaas. Maar ik heb veel mensen gesproken en dingen positief afgesloten."

Door de overwinning van NEC komt er een einde aan een lange reeks ongeslagen wedstrijden voor PSV. Op 24 januari vorig jaar, 432 dagen geleden, verloren de Eindhovenaren voor het laatst een wedstrijd in de Eredivisie tegen FC Emmen.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties