Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Cillessen vanwege prijskaartje van elf miljoen per jaar naar uitgang gewerkt'

Laatste update:

De Oranje-international werd vorig jaar met Barcelona geruild voor Neto, die Cillessens rol van reservedoelman in het Camp Nou overnam. De 31-jarige sluitpost werd destijds voor een transferwaarde van 35 miljoen euro in de boeken opgenomen, waardoor hij Valencia volgens bovengenoemde sportkrant, inclusief zijn salaris, elf miljoen per jaar kost.

De Spaanse club wordt nu echter hard getroffen door de coronacrisis en zou deze jaarlijkse afschrijving graag uit de boeken willen schrappen. Valencia's plan om afscheid te nemen van Cillessen wordt daarom vooral ingegeven door financiële overwegingen, al is zijn werkgever ook niet helemaal tevreden over wat hij op sportief gebied heeft laten zien.

De doelman kampte dit seizoen al met het nodige blessureleed en werd in deze periode adequaat vervangen door Jaume Doménech. Valencia staat daarom open voor een vertrek, al zal het wel minstens 26,25 miljoen voor Cillessen moeten ontvangen om geen verlies te lijden. Dit bedrag is nog over na de afschrijving van zijn eerste seizoen en elke transfersom die hieronder komt te liggen, zal voor een verlies zorgen.

Cillessen werd in de afgelopen weken in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax, dat deze zomer afscheid lijkt te nemen van André Onana. De kans dat Ajax meer dan 26 miljoen betaalt voor een doelman is echter verwaarloosbaar. Donderdag doken er ook geruchten op dat Valencia Cillessen en Kévin Gameiro hoopte te kunnen gebruiken om de komst van Germán Pezzella mogelijk te maken. Fiorentina had echter geen oren naar een dergelijke deal.

Denk jij dat Jasper Cillessen volgend seizoen voor een andere club speelt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
2
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
179

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties