Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clattenburg geeft hoogst opmerkelijke reden voor grote fout in CL-finale

Laatste update:

Real Madrid won de finale van 2016 in het San Siro na strafschoppen, maar de kritiek op de scheidsrechter voerde de boventoon. Het eerste doelpunt van de Koninklijke werd goedgekeurd door Clattenburg, terwijl op de beelden duidelijk was dat Ramos buitenspel stond. De scheidsrechter gaf het excuus dat de juiste beslissing niet was genomen vanwege miscommunicatie. De koptelefoon van de grensrechter werkte op dat moment niet en omdat de VAR zijn intrede nog niet had gedaan, werd de beslissing uiteindelijk niet teruggedraaid.

De arbitrage wist in de rust dat er een grote fout was gemaakt en gaf daarom in de tweede helft als goedmakertje een onterechte penalty aan Atlético, die werd benut door Yannick Carrasco. "Ik heb gefloten omdat het de balans herstelde. Madrid kreeg de kans met het buitenspeldoelpunt en Atlético met de penalty", aldus Clattenburg. "Het was een van die perfecte arbitragescenario's. Ik geef de penalty, Pepe komt bij me en zegt dat dit geen overtreding was. Ik vertelde hem toen dat hun buitenspelgoal ook niet legaal was, waarna hij vertrok."

"Atlético had de kans om gelijk te maken, maar faalde. En nu zullen ze mij de schuld geven, maar dat kunnen ze niet omdat Antoine Griezmann de kans kreeg met die penalty", concludeerde Clattenburg in het interview. In de strafschoppenreeks na de verlenging gingen de eerste zeven penalty's raak, waarna Juanfran de paal raakte namens Atlético. Ronaldo zorgde vervolgens voor de beslissing, waardoor Real Madrid de Champions League in de wacht sleepte.

Meer nieuws

'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
2
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
1
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties