Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Frimpong neigt naar vertrek bij Leverkusen, maar topclubs moeten haast maken'

Laatste update:

Frimpong is bezig aan een geweldig seizoen bij die Werkself. De rechtspoot was tot dusver goed voor veertien doelpunten en twaalf assists en legde onlangs beslag op de landstitel in Duitsland. Leverkusen staat bovendien ook in de finale van de DFP-Pokal en van de Europa League, waardoor Frimpong mogelijk nóg twee trofeeën aan zijn prijzenkast mag toevoegen.

Meer: Tiental Bayer Leverkusen toont karakter na echec in EL en verovert beker | Twee Nederlanders opgenomen in Team van het Jaar van de Europa League

De kans is echter groot dat de in Amsterdam geboren back aan zijn laatste weken bij Leverkusen bezig is. Volgens BILD 'neigt' Frimpong ernaar om te vertrekken en een stap hogerop te maken. De Oranje-international heeft aan interesse geen gebrek daar Real Madrid, Arsenal, Manchester City en Manchester United naar verluidt onlangs nog op het vinkentouw zaten.

Ook Bayern München is geïnteresseerd, maar omdat die Rekordmeister nog altijd geen nieuwe trainer voor het komende seizoen heeft aangesteld, is een transfer voorlopig in de ijskast gezet. Onlangs kwamen er berichten naar buiten dat Thomas Tuchel mogelijk tóch op zijn post blijft.

Frimpong maakte in oktober zijn debuut in het Nederlands elftal in het thuisduel met Frankrijk (1-2). Eind maart tegen Schotland (4-0) speelde hij ruim een uur mee, maar kon hij geen potten breken.

De pijlsnelle back lijkt, mits fit, een zekerheidje in de EK-selectie van Ronald Koeman. Frimpong moet de concurrentie aangaan met Denzel Dumfries, maar wordt hier en daar ook genoemd als mogelijke optie voor de linkerflank van de defensie.

Frimpong komt uit de jeugd van Manchester City, waar hij niet kon doorbreken in het eerste elftal. In de zomer van 2019 vertrok hij daarom voor slechts vier ton naar Celtic, waar hij furore maakte. Begin 2021 ruilde hij de Schotten voor een bedrag van elf miljoen euro in voor Leverkusen. De teller staat inmiddels op 139 wedstrijden namens die Werkself.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ontslagen Xavi laat bedrag van 8,5 miljoen vrijwillig schieten bij FC Barcelona
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Nieuw hoofdstuk in Kameroense soap: Eto'o kaffert ontslagen bondscoach uit
8
Higler en VAR krijgen de volle laag: had 4-2 van NAC Breda wel mogen tellen?
24
De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
8
Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties