Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Concurrent van Henderson bij Engeland staat voor transfer met oog op EK

Laatste update:

"West Ham en Manchester City staan in contact over Kalvin Phillips", schrijft de Italiaanse transfermarktexpert op X. "Meer gesprekken volgen deze week, aangezien West Ham erop aandringt."

In een eerder stadium werd de 28-jarige controleur ook gelinkt aan een transfer naar FC Barcelona, maar dat is niet aan de orde volgens Romano. "Barça is niet bezig met een deal voor Phillips."

In de zomer van 2022 werd de verdedigende middenvelder overgenomen van Leeds United. Destijds betaalde Manchester City een slordige 50 miljoen euro om Phillips los te weken, maar het avontuur van de Engels international in het Etihad Stadium werd nooit een succes.

Phillips is bij Manchester City inmiddels bijna volledig uit de gratie geraakt. Trainer Pep Guardiola kiest op de nummer 6-positie steevast voor de Spanjaard Rodri, waardoor de Engelsman amper minuten maakt dit seizoen.

Vooralsnog kwam Phillips deze voetbaljaargang tot tien optredens, waarvan acht als invaller. Om kans te maken op meer speelminuten zou de middenvelder daarom graag een transfer maken. Op die manier wil hij zich in de kijker spelen bij Engeland-bondscoach Gareth Southgate.

Op de positie van Phillips kan de trainer ook kiezen voor onder meer Jordan Henderson, Declan Rice en Conor Callagher. In de laatste interlandperiode werd daarnaast rechtsback Trent Alexander-Arnold uitgeprobeerd als controleur op het middenveld.

Meer nieuws

Driessen heeft helder advies voor Ajax over Henderson: 'Wegwezen met die kerel!'
4
Sven Mislintat kwam keiharde belofte niet na bij Ajax: 'Dat is wel schrikken'
13
Moet Feyenoord Excelsior zondag een handje helpen? 'Nee, natuurlijk niet'
10
Driessen onthult: 'Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat'
4
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Roda JC - NAC Breda
4
Vitesse lijkt definitief verlost van Russische inmenging: 'Dat is zeer positief!
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties