Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spaan baalt van Ajax-vertrek: 'In een kwartier YouTube zag ik hoe goed hij is'

Laatste update:

Het contract van Misehouy bij Ajax loopt op 30 juni officieel af. Het lijkt er echter op dat de achttienjarige middenvelder reeds is vertrokken bij de Amsterdamse club. Misehouy is al maanden niet meer welkom bij het eerste elftal, speelt ook geen wedstrijden meer namens Jong Ajax en is daarnaast al even niet gespot op Sportcomplex De Toekomst.

Spaan vindt het doodzonde dat Misehouy vertrekt, zo laat de journalist blijken in zijn artikel namens de Amsterdamse krant. "Door corona verscheen Misehouy laat op mijn radar. Vervolgens werd hij door Ajax in de ban gedaan wegens zijn weigering een handtekening te zetten onder een voorgesteld contract."

De journalist denkt te weten wat Misehouy bij Ajax had kunnen verdienen bij een contractverlenging: tussen de 250.000 en 500.000 euro per jaar. Spaan denkt dat er een reden is dat Misehouy ook na zijn besluit om Ajax te verlaten nog geen club heeft gevonden. "Toen kwam er contact met een van de beste td's van Europa, Olivier Létang van Lille, voorheen van Rennes en PSG, maar nog geen witte rook."

"Manchester City kwam, maar haakte af", gaat Spaan verder. "Ik keek een kwartiertje YouTube en zag hoe goed de jongen kan voetballen. Waarom lukt het dan niet?"

Uiteindelijk trekt Spaan een conclusie. "Misschien moet de omgeving van een talent niet alleen belust zijn op miljoenen, maar ook de ontwikkeling van een voetballer serieus nemen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Wat als Vitesse omvalt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
42
Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
5
Cristiano Ronaldo is emoties niet de baas en barst in tranen uit na bekerfinale
22
Gakpo heeft geen beeld van Slot: 'Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?'
5
Zien: Ronaldo (39) steelt met acrobatische omhaal bijna de show in bekerfinale
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties