Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Coup in de maak? Belangrijk target van PSV ook op de radar bij Feyenoord

Laatste update:

Excelsior beschikt over een uitstekende uitgangspositie, daar PSV met de voorgenomen transfer van Yorbe Vertessen naar Union Berlin en de blessure van Noa Lang druk op zoek is naar een nieuwe buitenspeler.

De Rotterdammers verkochten Thijs Dallinga in de zomer van 2022 voor 2,5 miljoen euro aan Toulouse en zijn van plan om nu minimaal het dubbele te vangen voor Driouech.

"De club heeft verbazing gewekt bij PSV en de entourage van de speler door een vraagprijs van 5,5 miljoen euro plus een fors doorverkooppercentage neer te leggen voor de speler", schrijft De Telegraaf. "De onderhandelingen zitten daardoor op dit moment muurvast."

Volgens Elfrink is PSV bereid om een totaalpakket van twee miljoen euro te betalen voor de diensten van Driouech. "PSV wil zeker enkele miljoenen betalen, maar ook niet ten koste van alles voor de Excelsior-speler gaan", schrijft de clubwatcher.

Ook Feyenoord geïnteresseerd


Voetbal International weet te melden dat ook Feyenoord de verrichtingen rond Driouech met bovengemiddelde interesse volgt. De Rotterdammers zijn eveneens op zoek naar versterking voor de vleugels.

Directeur Dennis te Kloese gaf zondagavond nog aan 'redelijk dicht bij' de komst van Uruguayaanse jeugdinternational Luciano Rodriguez te zijn. De twintigjarige buitenspeler, die ook als spits kan fungeren, moet worden losgeweekt bij Liverpool FC uit Montevideo.

In Rotterdam-Zuid wedden ze echter op meerdere paarden en wordt dus ook Driouech nauwlettend gevolgd. Feyenoord hoopt eenzelfde scenario te creëren als met Mats Wieffer, die voor weinig geld overkwam van Excelsior en uitgroeide tot een belangrijke schakel.

Meer nieuws

Te Kloese kan streep zetten door mogelijke trainer Feyenoord: 'Neig naar nee'
5
VZ Kort: Blessure Nathan Aké lijkt mee te vallen; meevaller voor Koeman
77
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
4
Reddingsplan van Vitesse op losse schroeven door GelreDome
24
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties