Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Courtois maakt 'plotseling' debuut voor Real: 'Jullie zoeken naar commotie'

Laatste update:

Lopetegui hield zich na afloop van het duel in het Santiago Bernabéu op de vlakte. "Dit is zoals we het in gedachten hadden", verzekerde de oefenmeester. "We hebben drie geweldige keepers, het is aan hen. We zullen de situatie aandachtig blijven volgen." Hij wilde niet kwijt of hij een persoonlijk gesprek met de Costa Ricaan over zijn beslissing heeft gevoerd. "Ik praat altijd met mijn spelers. Dit was een beslissing voor vandaag (zaterdag, red.)."

"Keylor keepte geweldig tegen Girona en is afgelopen week tot de beste doelman van Europa benoemd. We hebben heel duidelijk voor ogen waar we heen willen." Courtois stond na afloop van de 4-1 zege de media te woord. "Keylor? Hij heeft me veel succes gewenst", stelde de Belgisch international. "We hebben een goede relatie. Jullie zijn op zoek naar commotie, maar dit is een concurrentiestrijd. Dit is goed voor het elftal, ook voor Kiko Casilla. We zijn drie geweldige keepers."

"Of de trainer wat gezegd heeft? Nee, niets. Alleen dat we ons op elke training moeten bewijzen." In gesprek met Real Madrid TV ging de van Chelsea overgekomen keeper dieper in op zijn debuut. "Hier heb ik heel lang op gewacht, keepen voor de beste club ter wereld. Mijn idool als kind was Iker Casillas. Met Atlético Madrid was het al speciaal om in het Bernabéu te spelen, vanwege de sfeer, de aanhang… Maar in het shirt van Real is het werkelijk ongelooflijk. Ik ben heel erg blij."

"Wanneer de trainer zijn beslissing bekendmaakte? Vrijdag. En dat is het beste. Voor elke doelman. Wie er speelt. Op die manier kun je je goed voorbereiden op een wedstrijd. Ik was er klaar voor. Ik heb goed getraind. We zijn er beiden klaar voor." Courtois weet niet of Lopetegui ervoor kiest om vaker van doelman te wisselen. "Een keeper wil altijd spelen, maar de trainer beslist. Het enige wat we kunnen doen is voluit gaan en dat doen we al sinds een week of drie. Zodat de trainer een moeilijke beslissing moet nemen."

La Liga
Real Madrid
4 - 1
CD Leganes SAD Madrid
Denk jij dat Thibaut Courtois eerste doelman van Real Madrid blijft?

Meer nieuws

Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
0
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
6
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
6
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
17
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties