Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cristiano Ronaldo geeft met precies vijf woorden heldere toekomstupdate

Laatste update:

Marca schreef maandag dat Ronaldo vanaf 1 januari voor Al-Nassr zou gaan spelen. Volgens de Spaanse krant ging de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar tekenen voor 2,5 jaar, tegen een jaarlijkse vergoeding van om en nabij de tweehonderd miljoen euro. Transfermarktexpert Fabrizio Romano ontkrachtte dit al snel, en nu reageert ook de hoofdrolspeler zelf voor het eerst. Meer dan de vijf voornoemde woorden wilde Ronaldo echter niet kwijt.

Sepúlveda tweet in de nacht van dinsdag op woensdag dat de 195-voudig international het aanbod van de Arabieren af zal wijzen omdat hij nog altijd op het hoogste niveau wil spelen. Bij voorkeur doet Ronaldo dat bij een club die Champions League-voetbal speelt. In de wandelgangen komen vooralsnog echter voornamelijk non-Europese teams naar voren. Zo wordt het Inter Miami van David Beckham genoemd als geïnteresseerde.

Het lijkt in ieder geval steeds lastiger te worden voor Ronaldo om zich in de kijker te spelen van de Europese top. De goalgetter liet zijn onvrede blijken over zijn wissel in het duel met Zuid-Korea (2-1 verlies) en begon daarop in de achtste finale tegen Zwitserland (6-1 winst) op de bank. Zijn vervanger, Gonçalo Ramos, was bovendien goed voor een hattrick. Ronaldo viel iets meer dan een kwartier voor tijd in en liep na het fluitsignaal direct van het veld, in tegenstelling tot zijn feestende ploeggenoten.

Santos: geen mot met Ronaldo
Portugees bondscoach Fernando Santos sprak dinsdag de geruchten tegen dat er kwaad bloed zou zijn tussen hem en Ronaldo. "Ronaldo en ik hebben een uitstekende band. Ik ken hem al vanaf het moment dat hij pas 19 jaar was en bij Sporting Portugal speelde. Daarna heeft hij zich verder ontwikkeld en vanaf het moment dat ik in 2014 als bondscoach begon, werken we heel goed samen. Ronaldo is een van de beste spelers ter wereld. Hij kwam vandaag (dinsdag, red.) ook met de juiste spirit het veld in", liet de oefenmeester optekenen.

WK
Portugal
6 - 1
Zwitserland

Meer nieuws

Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
12
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
33
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
1
Live meepraten in de Europa League: Atalanta - Olympique Marseille
0
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
22
PSV vist achter het net: target Zeno Debast maakt voor 16 à 18 miljoen transfer
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties