Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cristiano Ronaldo komt bij debuut centimeters tekort voor eerste assist

Laatste update:

In de openingsfase was het Al-Ettifaq dat het beste van het spel had, zonder dat dat direct tot grote kansen leidde. Na een kleine tien minuten liet Ronaldo zich voor het eerst gelden. De superster probeerde het met een schot van afstand, dat via een verdediger naast ging. Al-Ettifaq stond verdedigend goed, waardoor Ronaldo en nummer 10 Talisca geïsoleerd stonden. Ronaldo probeerde daarom zelf langs de verdediging te dribbelen, maar kreeg te maken met te veel defensieve weerstand. Al-Ettifaq leek niet onder de indruk van Ronaldo en dat leidde tot felle tackles over en weer.

Toch lukte het Al-Nassr om na een ruim half uur spelen op voorsprong te komen. Een voorzet van Abdulmajeed Al Sulaiheem vloog centimeters over het hoofd van Ronaldo, maar Talisca wist wel raak te koppen: 1-0. Ronaldo probeerde het even later met een vrije trap, die over ging. Aan de kant van Al-Ettifaq was Youssoufou Niakaté de gevaarlijkste man. De Franse spits was met grote regelmaat dreigend, maar het ontbrak hem aan het nodige fortuin in de eindfase.

Ook na rust werd Ronaldo veelvuldig gezocht. De voorzetten die voor hem bedoeld waren bleken echter te hoog. Daarop probeerde hij het zelf met een afstandsschot, dat naast ging. Vitinho was aan de andere kant dicht bij een treffer voor Al-Ettifaq. De middenvelder probeerde het via een vrije trap, die over ging. Na ruim een uur werd Gonzalo Martínez naar de kant gehaald en dat leek Al-Nassr geen goed te doen. Zonder de spelmaker had de thuisploeg minder aanvallende ideeën. Ronaldo had in de slotfase een fraaie dribbel in huis en probeerde het even later uit een voorzet via een omhaal, maar de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar miste de bal. In de slotfase speelde het duel zich vooral op het middenveld af, waardoor kansen er niet meer kwamen en de 1-0 op het scorebord bleef staan.

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
51
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
10
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
34
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties