Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cristiano Ronaldo komt met cryptische reactie op berichten over dreigement

Laatste update:

"Deze groep is te hecht om te worden verscheurd door externe krachten", begint de 195-voudig international. "Deze natie is te dapper om zich angst te laten aanjagen door tegenslag. Een team in de puurste zin van het woord, dat tot het einde zal blijven vechten voor de droom! Geloof in ons! Força, Portugal!" Naast de tekst is een foto te zien van het juichende Portugese team.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Eerder op donderdag kwam FPF, de Portugese voetbalbond, al met een officieel statement. Daarin werden de dreigementen van Ronaldo ontkend. "Wij willen duidelijk maken dat de captain van het nationale team, Cristiano Ronaldo, op geen enkel moment gedreigd heeft met het verlaten van het nationale team tijdens het verblijf in Qatar. Ronaldo werkt er iedere dag hard aan om zijn unieke statistieken voor het nationale team en zijn land te verbeteren en dat moet gerespecteerd worden."

"Alle moeite laat zien dat hij altijd zijn onvoorwaardelijke steun geeft aan het nationale elftal en dat was opnieuw te zien, voor degenen die er nog aan twijfelden, tijdens de overwinning tegen Zwitserland", zo ging het statement verder. "Het nationale team, de spelers, de staf en de bond zijn volledig toegewijd en willen op enthousiaste wijze bouwen aan wat voor Portugal het beste WK ooit kan worden. Dat doen we vanaf de eerste dag en daar blijven we mee doorgaan."

Otávio
Ook Otávio, die dit WK tot dusver twee duels in actie kwam, heeft inmiddels gereageerd op de berichten rondom zijn ploeggenoot. De 27-jarige middenvelder gaf aan dat er weinig aan de hand was. "Het is normaal dat hij ervan baalt dat hij niet speelt, maar dat geldt voor alle spelers, niet alleen voor Cristiano. Alles wat hij doet of niet doet, is nieuws. Soms worden ook alleen de negatieve details uitgelicht. Cristiano is een voorbeeld, hij is onze aanvoerder. Zelfs toen hij wist dat hij niet zou spelen, was hij een van de spelers die het team het meest steunde."

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
20
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
19
Veerman: 'Na afloop deden ze bij NEC net alsof ze het Argentijnse elftal waren'
23
ED onthult het bedrag dat PSV wil betalen om Driouech los te weken bij Excelsior
14
Ancelotti wuift kritiek Bayern München weg en beschuldigt ploeg van hypocrisie
52
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties