Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Driessen luidt noodklok over Nederland - Turkije: 'Dat kan wel eens heel raar aflopen'

Laatste update:

Na de 0-3 overwinning van Oranje op Roemenië dinsdag kwam Turkije uit de bus als tegenstander in de kwartfinale. Ay-Yildizlilar zetten Oostenrijk met 2-1 opzij, mede dankzij een fenomenale reflex van Mert Günok in blessuretijd.

Dat zorgde voor groot feest op veel plekken in Nederland. "Nu trokken ze nog samen op, die Nederlandse en Turkse fans. Maar ik denk dat die binnensteden zaterdag wel verbouwd worden, of door de één, of door de ander", voorspelt Driessen woensdag.

De journalist denkt dat de randstedelijke politie 'met het zweet in de handen zit'. "Het is natuurlijk al eerder fout gegaan", doelt Driessen mogelijk op de rellen na Ajax - Fenerbahçe in 2015. "En nu tegen elkaar, op zo'n toernooi, in deze fase…"

"Het is geen groepswedstrijd, het is een kwartfinale, met als inzet de halve finale. Als er dan een van de twee verliest, kan het wel eens heel raar gaan aflopen."

Uit een rondgang van het ANP blijkt dat Nederlandse gemeenten met een grote Turkse gemeenschap al extra alert zijn op de situatie van zaterdag. De uiteindelijke winnaar treft in de halve finale Engeland of Zwitserland.

Voor Turkije zou het de eerste halve finaleplaats op een EK sinds 2008 worden, toen het met 3-2 van uiteindelijke nummer twee Duitsland verloor. De laatste halve finaleplaats van Oranje dateert van vier jaar eerder: in 2004 was gastland Portugal met 2-1 te machtig voor het team van Dick Advocaat.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Rellen op Woenselse Markt in Eindhoven na Nederland-Turkije: 'Waar is politie?'
0
Derksen houdt zich niet in over Oranje-international: 'Hij doet hier alles fout'
14
Eén speler van Nederland wekt woede van Turkije: 'Schandalig! Dit was rood'
28
Koeman bejubelt één man: 'Waren er maar meer bij ons met zo'n groot hart'
29
Gijp had één speler van het Nederlands elftal in de eerste helft al gewisseld
16
Van Hooijdonk is klaar met koppeltje in Oranje: 'Deze twee kunnen niet samen'
24

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties