Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cristiano Ronaldo speelt wederom hoofdrol in stadsderby tegen Torino

Laatste update:

Juventus was favoriet bij het treffen met de andere club uit Turijn, maar la Vecchia Signora kon weinig uitrichten tegen het bezoek. Na ruim een kwartier spelen kwam Torino zelfs op voorsprong. Een slechte beurt van de defensie van Juventus, die bij een ingooi knullig de bal verloor, werd een prooi voor Sasa Lukic, die de bal hard achter Wojciech Szczesny schoot: 0-1.

De landskampioen ging op zoek naar de gelijkmaker, maar onder anderen Ronaldo en Blaise Matuidi konden niet tot scoren komen. Mede door het goede keeperswerk van Salvatore Sirigu ging Torino met een voorsprong rusten. Ook na de thee zocht Juventus naar een opening in de defensie van Torino, maar de bezoekers gaven de aanvallers van de thuisploeg weinig ruimte.

Vijf minuten voor tijd was het echter wederom Ronaldo die Juventus een doelpunt bezorgde tegen Torino. De Portugees kopte doelpunt nummer 21 van het Serie A-seizoen binnen, nadat de aanvaller een voorzet van Leonardo Spinazzola op waarde schatte: 1-1. Na de late treffer van Ronaldo werd er niet meer gescoord, waardoor beide ploegen genoegen moesten nemen met een punt.

Serie A
Juventus
1 - 1
Torino

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
5
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
30
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
20
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
45
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties