Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cristiano Ronaldo voor het eerst in 20 jaar niet genomineerd voor Ballon d'Or

Laatste update:

Ronaldo maakte afgelopen winter de overstap van Manchester United naar het Saudi-Arabische Al-Nassr. Ondanks dat hij daar nog steeds doelpunten maakt en ook actief blijft voor het Portugese nationale elftal, is hij dit jaar dus niet genomineerd. De aanvaller won de Ballon d'Or in totaal vijf keer (in 2008, 2013, 2014, 2016 en 2017), maar ontbreekt nu voor het eerst sinds 2003 op de lijst.

Nederlanders zijn niet terug te vinden op de shortlist bij de mannen. De grote favoriet bij de bookmakers voor de winst is Lionel Messi, die eind vorig jaar met Argentinië wereldkampioen werd. Erling Braut Haaland staat op de tweede plek in de peilingen. Honderd journalisten uit honderd verschillende landen stemmen op hun favorieten, waarna op 30 oktober in Parijs de winnaar bekend wordt gemaakt.

Vrouwen
Ook in het vrouwenvoetbal wordt er een beste voetbalster gekozen. Tussen de dertig genomineerden staan twee Nederlandse speelsters: Van Domselaar en Roord. Eerstgenoemde beleefde haar doorbraak vorig jaar, tijdens het EK in Engeland. Sindsdien is ze de onomstreden nummer één onder de lat bij de Oranje Leeuwinnen. Roord was op het WK in Australië en Nieuw-Zeeland deze zomer van grote waarde voor Nederland, met vier goals. Vorig jaar ging de prijs naar de Spaanse Alexia Putellas. Zij is deze keer niet genomineerd.

Meer nieuws

Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
59
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
12
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties