Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Cristiano Ronaldo zei een keer tegen mij: 'Je moet meer lachen op het veld''

Laatste update:

Saha benadrukt het zelfvertrouwen van Ronaldo in zijn beginperiode bij Manchester United. "Hij was een stuk jonger dan ik, maar desondanks zei Ronaldo een keer tegen mij : 'Louis, je moet meer lachen tijdens wedstrijden'", verklaart de oud-aanvaller in een interview met MUTV. "Als jongelingen dat teggen je zeggen, terwijl je duidelijk meer ervaring hebt, dan denk je wel gelijk: Wacht eens even. Maar ik wist tegelijkertijd ook dat het klopte wat Ronaldo zei."

"Ronaldo is tijdens zijn loopbaan soms een beetje brutaal geweest in zijn manier van praten met mensen, wat soms tot irritatie leidde, omdat zijn houding niet werd begrepen", vervolgt Saha, die Manchester United tussen 2004 en 2008 diende. "Hij steekt overal met kop en schouders bovenuit. Zelfs als Ronaldo op een normale manier praat, klinkt dat vreemd voor iedereen. Dat is echt ongelooflijk." Saha heeft Ronaldo ook als voetballer erg hoog zitten. "Zijn kracht en snelheid zijn altijd belangrijk geweest, maar als je goed kijkt naar de timing en precisie in zijn spel, dat kan niemand hem nadoen."

Saha zag dat Ronaldo over exceptionele kwaliteiten beschikte, maar daarnaast maakte zijn arbeidsethos ook enorm veel indruk op de voormalig spits uit Frankrijk. "Je kunt in een situatie komen dat je als jonge speler denkt dat je er al bent, maar Ronaldo wilde altijd meer. Om die topsportmentaliteit te hebben op zo'n jonge leeftijd, is echt bewonderenswaardig. Daarom heb ik ook zoveel respect voor hem", aldus Saha.

Vind jij Cristiano Ronaldo de beste speler van Manchester United ooit?

Meer nieuws

Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
0
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
10
Babangida laat in videoboodschap van zich horen na mooie actie Vitesse en Ajax
1
'Naar Ajax? Ik zou het nooit doen als ik hem was. Dat gekkenhuis...'
14
Slot verlaat Feyenoord voor Liverpool en wordt duurste Nederlandse trainer
19
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties