Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Crouch 'genaaid' door Real-back: 'Nog nooit zo graag iemand willen slaan'

Laatste update:

"Ik zat in de kleedkamer onder het stadion, waardoor je de fans van Real heel goed kon horen", blikt Crouch terug in de Paddy Power's From the Horses Mouth-podcast. "Ik had een handdoek over mijn hoofd, terwijl ik hoorde hoe Real doelpunt na doelpunt maakte. Ik dacht: Dat is mijn schuld. Ik voelde me toen heel erg slecht en had dan ook ontzettend veel spijt. Die gele kaarten waren echter niet voor honderd procent mijn schuld. Bij de eerste gele kaart, een tackle op Sergio Ramos, kon ik me nog voorstellen dat de scheidsrechter mij bestrafte. Bij de tweede gele kaart wilde ik Marcelo de doorgang beletten met een tackle en dat ging er wellicht wat ruig aan toe. Maar ik heb hem absoluut niet geraakt."

"Marcelo springt echter de lucht in en begint daarna te rollen op de grond", gaat Crouch verder met zijn terugblik op het verhitte duel in het Santiago Bernabéu. "Er is beelden waarop is te zien dat hij naar de scheidsrechter kijkt en juicht wanneer de rode kaart voor mij wordt getrokken. Toen stond hij ook gelijk weer op zijn benen. Ik heb nog nooit zo graag iemand voor zijn gezicht willen slaan! De spelers van Real zagen het echter als een overwinning. Ze wonnen de wedstrijd (4-0, red.) en haalden mij uit het duel. Ik was zo naïef om mee te gaan in hun spelletjes."

Tottenham verloor ook op eigen veld van Real (0-1), waardoor in de kwartfinale een einde kwam aan het Europese avontuur van de Londense club. Crouch vertrok nog diezelfde zomer bij the Spurs, met Stoke City als zijn nieuwe werkgever. Na een korte periode bij Burnley zette de boomlange aanvaller in 2019 op 38-jarige leeftijd definitief een punt achter zijn actieve loopbaan.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
8
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
9
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties