Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cruijff noemt belangrijke voorwaarde voor wel of niet verkopen van Memphis

Laatste update:

"Memphis is dit seizoen geblesseerd geraakt en heeft niet zoveel kunnen spelen als hij en de ploeg hadden gewild", begint Cruijff. "In de wedstrijden voordat hij geblesseerd raakte, stond hij in de basis en maakte hij een aantal mooie goals." Inmiddels is Depay hersteld van zijn blessure, waardoor hij na het WK weer in actie zou kunnen komen voor Barcelona. De kans dat dat zal gebeuren is reëel, daar Robert Lewandowski voor drie wedstrijden geschorst is na zijn rode kaart tegen Osasuna (1-2 winst) en zijn reactie daarop.

Barcelona heeft de afgelopen jaren regelmatig te maken gehad met de Financial Fair Play-regels van de UEFA. Die regels spelen ook een rol rondom de toekomst van Depay, geeft Cruijff aan. "Ik doel niet per se op Memphis, maar als we door het vertrek van een Barcelona-speler een andere speler kunnen halen, kun je het overwegen. Maar als we ook dan niet voldoen aan 'fair play', wat heeft het dan voor zin?" Als Barcelona Depay deze winter niet verkoopt, bestaat de kans echter dat hij komende zomer transfervrij de deur uitloopt.

Maar Cruijff wil niet op de zaken vooruitlopen. "In de zomer zullen we zien waar we staan, maar de realiteit is nu dat we Lewandowski voor drie wedstrijden kwijt zijn en het zou vreemd zijn om na te denken over een vertrek. We zullen wel zien", aldus de sportief directeur, die nog tot slot lovend is over de professionaliteit van Depay. "Hij heeft altijd maximaal gegeven en Xavi zal de eerste zijn die dat zegt. Hij zegt altijd dat hij een speler is die geen problemen veroorzaakt, altijd het maximale geeft en er staat als hij er moet staan. Dus we denken nu niet aan een vertrek, maar aan het samenstellen van een competitief team voor de tweede seizoenshelft. Mét Memphis, die veel voor ons kan betekenen."

Moet Memphis Depay bij Barcelona blijven deze winter?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
72
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties