Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bram van Polen verschijnt op foto en vervolgt carrière bij nieuwe club

Laatste update:

VVOG deelt op social media een foto van het achterhoofd van Van Polen in het groen-witte clubshirt, en plaatst als beschrijving een goat-emoji. De club speelt zijn competitiewedstrijden in de Vierde Divisie, het vijfde niveau in Nederland.

Meer: Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval

Eind april maakte Van Polen via een videoboodschap duidelijk dat hij zijn kicksen aan de wilgen zou gaan hangen. Het vertrek van Van Polen betekent het einde van een tijdperk in Zwolle. In de laatste wedstrijd van het seizoen speelt PEC Zwolle nog tegen FC Twente.

De rechtspoot, die al 508 wedstrijden speelde in dienst van de Blauwvingers, is momenteel nog de langst dienende speler in de Eredivisie. Hij was sinds 2007 lid van de hoofdmacht van PEC. De Nijkerker groeide in Zwolle uit tot een ware clublegende.

Van Polen kondigde zijn afscheid aan middels een gelikte video. Op de clubwebsite van PEC gaf hij tekst en uitleg bij zijn besluit om te stoppen met voetbal. "Al achttien jaar rijd ik van Harderwijk naar Zwolle, naar mijn tweede thuis."

"Achttien jaar waarin ik echt alles heb gegeven. Aan die achttien jaar als voetballer komt nu een einde. Ik ga nog een paar wedstrijden alles geven en dan zit het erop. Ik stop als voetballer van PEC Zwolle."

"Het besef komt steeds meer", zei Van Polen verder. "Nooit meer voetballen in een vol stadion. Ik denk oprecht dat ik dat het meest ga missen. Ik heb genoten van iedere keer dat ik op het veld mocht staan. En tuurlijk hebben we onze ups en downs gehad, maar het was iedere keer weer een voorrecht om dit prachtige shirt aan te mogen trekken en te voetballen voor onze club", aldus Van Polen.

Meer nieuws

De 19-jarige van 100 miljoen die het middenveld van Man United moet hervormen
8
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
Beelden verdachte kaarten van aangeklaagde Paquetá direct grote hit op internet
0
FC Utrecht overklast Sparta en strijdt met Go Ahead om Conference League-ticket
23
FC Barcelona krijgt concurrentie van Bayern in strijd om Spaans international
6
Farioli noemt één ding dat hij bij Ajax-spelers wil zien: 'Dat wordt onderschat'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties