Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pak 4,8x je inzet als Uitblinker De Jong minstens 2 keer scoort voor PSV!

Laatste update:

Veel ogen bij PSV zullen zondag zijn gericht op Luuk de Jong. De aanvalsleider staat met 27 goals op de 2e plaats op de topscorerslijst. Topscorer Vangelis Pavlidis (AZ) heeft tot dusver 28 keer gescoord, waardoor De Jong nog steeds kans maakt op de topscorerstitel.

Meer: VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot | PSV breekt record met Ibiza-benen; RKC handhaaft zich in de Eredivisie

Zie jij Luuk de Jong minstens twee keer scoren voor PSV? Log nu in bij Unibet en maak gebruik van de Uniboost Uitblinker!

Unibet heeft voor de ontmoeting in Sittard een 'Unibet Uitblinker' geselecteerd, een weddenschap die je niet links kunt laten liggen. Voor Fortuna Sittard - PSV is dit een speciale odd voor minstens twee goals van Luuk de Jong. De reguliere quotering is 3.75. Als 'Uitblinker' heeft Unibet de odd verhoogd naar 4.80! Deze UniBoost is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande klanten van achttien jaar en ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Zie jij Luuk de Jong minstens twee keer scoren voor PSV?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Manchester City Manchester United verslaat in finale FA Cup
0
De Vrij trouwt met Doina Turcanu; Oranje-internationals aanwezig bij bruiloft
11
'Al-Hilal wil nooit eerder vertoonde operatie uitvoeren met bombastisch effect'
39
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Kenneth Perez fileert Marco van Basten zonder specifiek zijn naam te noemen
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties