Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Danny Buijs: 'Als ik hem had geslagen, was hij niet meer opgestaan'

Laatste update:

"Dit gebeurde er eigenlijk direct achteraan." De verdediger van FC Emmen erkende dat het geen harde klap was geweest. "Maar volgens mij was het wel een beste nekklem. Nee, ik ging zeker niet overdreven naar de grond. Volgens mij is dit wangedrag, zeker voor een trainer. Het was zeker een gek moment." Buijs gaf toe dat hij niet zo had moeten handelen. "Het was een ingooi voor ons en ik hoopte dat wij nog een laatste aanval in konden zetten door de wedstrijd snel te hervatten. Ik moet dat misschien niet doen. Maar ja, hij moet ook die bal niet uit mijn handen pakken, toch?"

"Of ik misschien nog goed wegkwam met geel? Nee, dat denk ik niet. Het viel allemaal wel mee. Als ik hem had geslagen, dan was hij niet meer opgestaan", benadrukte de trainer van FC Groningen. "Het gebeurt in de adrenaline, in de emotie. Achteraf had ik hem beter niet dat duwtje kunnen geven. Ik moet misschien voortaan die bal laten lopen. Het zit in de aard van beestje, maar ik heb hem niet geslagen ofzo."

"Laten we er geen al te grote zaak van maken. Ik hoef geen excuses aan te bieden", zei Buijs, die hoe dan ook nog best een praatje met Bijl wilde maken. "De scheidsrechter heeft mij een gele kaart gegeven. Het is klaar zo." Bijl hoefde Buijs niet meer te spreken. "Nee, dat hoeft van mij niet. Hij doet er alles aan om te winnen, ik ook. Alleen dit had hij wel anders kunnen oplossen. Wat mij betreft hoeft hij niet geschorst te worden, maar dit gedrag hoort niet thuis in het voetbal. Volgens mij moet je geen judoworp gebruiken.''

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Dick Lukkien was niet te spreken over het gedrag van Buijs. "Ik houd er niet van als mensen van de tegenpartij aan mijn mensen zitten. Glenn kan soms heel irritant zijn, dat weet ik. Maar ik zie dat Danny hem zijn nek trekt, dat is nergens voor nodig."

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties