Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dat is een lastig verhaal, want hier verdient de bestbetaalde 3.500 euro bruto'

Laatste update:

"TOP heeft een kleine organisatie en geen scouting. Ik heb nog een netwerkje aan mijn carrière overgehouden en zo help ik de 'td' Peter Bijvelds. Ik sta voor acht uur per week op de loonlijst. Soms bezoeken we samen wedstrijden of nemen we spelers door. Zo heb ik Giovanni Bütnner getipt, die ik kende van Go Ahead", vertelt Overgoor. De 31-middenvelder kwam in januari 2019 bij TOP Oss terecht, nadat hij vertrok bij Go Ahead Eagles. Overgoor zou net met de club in gesprek gaan over een contract, maar de coronacrisis heeft voorlopig een streep door die gesprekken gezet.

'Ten Hag is de beste trainer die ik heb meegemaakt, onder hem speelde ik alles'

Voetbalzone sprak eerder dit seizoen uitgebreid met Sjoerd Overgoor over zijn loopbaan.Lees artikel

"Ik lees overal verhalen dat voetballers salaris moeten gaan inleveren. Maar dat is bij ons een lastig verhaal, want hier verdient de bestbetaalde 3.500 euro bruto", zegt Overgoor, die zich al aan het oriënteren is op de periode na zijn loopbaan. "Mensen hebben een ander beeld van het betaalde voetbal", beaamt ploeggenoot Cas Peters. "Maar van voetballen in de Eerste Divisie word je niet rijk. Ik heb bij een andere club meegemaakt dat een ploeggenoot na de training snel ging douchen, omdat hij nog naar zijn werk moest. Op dit niveau voetbal je vooral omdat je in jezelf wilt investeren."

"Ik heb het geluk dat ik nog een eenjarig contract heb, maar ik kan me voorstellen dat jongens met een aflopende verbintenis zich wel zorgen gaan maken", vervolgt Peters. TOP Oss besloot het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie op de zestiende plaats. "Clubs gaan nu geen spelers onder contract nemen. Ze moeten eerst een beter inzicht in de financiële gevolgen hebben. Niemand kan daar op dit moment een zinnig woord over zeggen."

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0
Live meepraten in de Eredivisie: RKC Waalwijk - FC Utrecht
0
Kraay jr. las 'belachelijk bericht': 'Te Kloese moet telefoon niet eens opnemen'
6
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
12
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
63

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties