Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dave Vos gaat in op toekomst Van Axel Dongen: 'Dat zal naar buiten komen'

Laatste update:

Na het duel tussen Jong Ajax en Jong AZ (1-2) vroeg verslaggever Labib Bitchou naar de contractsituatie van Van Axel Dongen. "Volgens mij gaat het de goede kant op", onthulde Vos. "Ik heb het officiële bericht nog niet gehad, dus dat is afwachten. Op het moment dat daar duidelijkheid over komt zal dat naar buiten komen." Op sociale media vrezen Ajacieden al langere tijd een vertrek van Van Axel Dongen, maar de woorden van Vos bieden dus hoop. Het contract van de technisch vaardige rechtspoot loopt op 30 juni officieel af.

Vos vindt het belangrijk dat Van Axel Dongen voor Ajax behouden blijft. "Absoluut. Amourrichio is een jongen die helemaal vanuit het jongste jeugdelftal is doorgestroomd. Hij levert altijd een onwijs goede bijdrage en is echt een Ajax-buitenspeler. Als je dat soort jongens dan kan behouden… Dit zijn de jongens die je het liefst in de Johan Cruijff ArenA ziet spelen." De afgelopen maanden maakte Van Axel Dongen minder speelminuten, maar dat heeft niets met zijn aflopende contract te maken. "Hij heeft natuurlijk last gehad van wat blessures, dus dan probeer je het op te bouwen. Dat hij steeds vaker en langer kan spelen. Dat is eigenlijk kortweg de reden."

In maart sprak Voetbalzone met Van Axel Dongen zelf, die toen aangaf graag te willen blijven bij Ajax. "Mijn doel is sowieso om te slagen bij Ajax. Ajax is natuurlijk de mooiste club in Nederland en de beste club om je te laten zien. Op dit moment ben ik gewoon bezig met mezelf en bezig om fit te blijven. Ik wil nu gewoon zoveel mogelijk wedstrijden spelen, dus met dat (zijn aflopende contract, red.) ben ik niet superveel bezig, maar natuurlijk wil ik wel gewoon blijven bij Ajax." Een definitief akkoord met Ajax bleef vooralsnog uit, maar volgens Vos wordt er snel meer duidelijk.

Eerste Divisie
Jong Ajax
1 - 2
Jong AZ
Welke buitenspeler zie jij eerder slagen in Ajax 1?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
7
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
35
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
9
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties