Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veerman: 'Na afloop deden ze bij NEC net alsof ze het Argentijnse elftal waren'

Laatste update:

PSV is bezig aan een historisch seizoen. De ploeg van Peter Bosz won de eerste zeventien competitiewedstrijden van het seizoen, maar liet in de achttiende speelronde tegen FC Utrecht (1-1) na het record van het elftal van Guus Hiddink uit 1987/88 te breken.

Ondanks het gelijke spel was PSV lange tijd nog steeds op koers om een uniek seizoen te beleven en zich tot ongeslagen kampioen te kronen. Dat lukte een ploeg in de Eredivisie slechts één keer eerder, in 1994/95. Toen werd het Ajax van Louis van Gaal, dat ook beslag legde op de Champions League, geen een keer verslagen in competitieverband.

Nadat PSV op miraculeuze wijze in eigen huis won van FC Twente (1-0), wachtte in speelronde 27 de ontmoeting met NEC. Daar vond PSV zijn Waterloo. De Nijmegenaren wonnen dankzij goals van Lasse Schöne, Kodai Sano en Sylla Sow met 3-1.

Veerman en Schouten zijn er nog steeds ziek van. "Het is heel mooi wat we hebben neergezet", vertelt Schouten tegenover VI. "Maar als we het echt heel bijzonder hadden willen maken, dan hadden we tot het eind van het seizoen ongeslagen moeten blijven."

Veerman legt de schuld bovenal bij zijn eigen ploeg. "We waren gewoon echt slecht tegen NEC. En ik vind ook dat we best een keer in het seizoen een offday mogen hebben. We hadden gewoon de 2-0 en de 3-0 moeten maken."

"Zij schoten drie ballen op doel en het waren drie goals. Na afloop deden ze bij NEC net alsof ze het Argentijnse elftal waren van het afgelopen WK, maar zo is het ook niet natuurlijk", doelt Veerman al grappend op het gedrag van de WK-winnaars.

CL-uitschakeling
In de Champions League vloog PSV er uiteindelijk in de achtste finales uit tegen Borussia Dortmund. Ook een smet, vindt het duo. Veerman: "Ik heb het er al een paar keer over gehad als mensen zeggen dat we trots kunnen zijn op onze Champions League-campagne. Ik vind trots een slecht woord, want ik heb dat dus helemaal niet. Het is mooi dat we bij de laatste zestien zaten, maar we hebben een grote kans op de kwartfinale laten liggen."

Ook Schouten is nog altijd teleurgesteld door de Europese uitschakeling, maar plaatst een kanttekening. "'Toch moeten we er ook niet te negatief over denken. Die uitschakeling was niet goed en niet nodig. Maar we hebben dit seizoen in de Champions League gevoetbald met veel jongens die nog nooit op dat niveau hebben gespeeld."

"Ik vind het knap wat we hebben gedaan. Alleen, gezien onze kwaliteiten hadden we nog verder kunnen komen en waren we tegen Dortmund eigenlijk verplicht om echt iets moois neer te zetten. Dat hebben we nagelaten."

Meer nieuws

'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
3
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
10
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
11
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties