Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'

Laatste update:

In de afgelopen maanden werd al duidelijk dat Feyenoord inzet op een langer verblijf van Minteh in De Kuip. Een nieuwe ontwikkeling kan echter roet in het eten gooien. "Newcastle United zit een beetje met de financiële fair play regels, hoorde ik van de week", aldus Krabbendam.

Volgens de journalist kan de huidige situatie bij Newcastle United negatieve gevolgen hebben voor Feyenoord. "Die gaan misschien wel overwegen om Minteh te verkopen. Dan is Feyenoord kansloos. Dat kunnen ze gewoon niet betalen. Hij is meer dan twintig miljoen euro waard. Dat gaat dan wat worden om hem te vervangen." Minteh ligt bij Newcastle United nog tot medio 2028 vast.

Het lijkt voor Feyenoord onmogelijk om Minteh op permanente basis naar Rotterdam-Zuid te halen. Newcastle United maakte vorige zomer 7 miljoen euro over aan Odense Boldklub voor de pijlsnelle buitenspeler. Transfermarkt taxeert de viervoudig international van Gambia inmiddels op 12 miljoen euro.

Minteh is bezig aan een uitstekend seizoen bij Feyenoord, waardoor hij momenteel goed in de markt ligt. In totaal speelde de buitenspeler al 1.961 minuten namens de Rotterdammers, verdeeld over 36 optredens. Daarin was Minteh goed voor elf doelpunten en zes assists, een goed moyenne voor een tiener die bezig is aan zijn tweede jaar in Europa.

Van Hanegem


Willem van Hanegem zou het betreuren als Minteh vertrekt bij Feyenoord, zo liet het legendarische clubicoon vrijdag blijken in de Willem & Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad. "Als ik Feyenoord was, zou ik hem altijd binnenhalen. Newcastle heb ik van de week ook zien spelen en daar kan die met twee vingers in zijn neus mee." Newcastle United verloor afgelopen woensdag met 3-2 op bezoek bij het tobbende Manchester United.

De Kromme is écht onder de indruk van wat Minteh heeft laten zien in zijn debuutseizoen bij Feyenoord. "Die jongen is negentien jaar en is nog geen eens heel lang bezig met voetballen. Ik hoop wel voor hem dat hij een wereldtopper wordt, want het is ook een grappig ventje."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
11
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
9
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
20
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
26
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Real Madrid
407
Ian Maatsen heeft basisplek in CL-finale, Malen en Reus bankzitters
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties