Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Bayern München heeft eindelijk beet en legt 51 miljoen neer voor gewenste middenvelder

Laatste update:

Bayern leek Palhinha vorig jaar al binnen te hebben. De Portugees vloog al naar München, doorstond de medische keuring en rondde alle mediaverplichtingen af, maar Bayern wist de middenvelder niet voor de Duitse transferdeadline in te schrijven.

Florian Plettenberg, journalist van het Duitse Sky Sport, beweerde echter dat beide partijen vorig jaar na het verstrijken van de transferdeadline toch tot een mondeling akkoord waren gekomen, waardoor de bevestiging een kwestie van tijd zou zijn.

Nu heeft der Rekordmeister wel beet. De club zal een bedrag van 51 miljoen overmaken naar Fulham, plus nog 5 miljoen aan eventuele bonussen. Palhinha zal dan een contract tekenen tot medio 2028.

Palhinha moet wel nog de medische keuring doorstaan. Momenteel is de controlerende middenvelder nog volop bezig met het EK met Portugal. Vrijdag staat de kwartfinale tegen Frankrijk op het programma. De afgelopen drie duels kon hij rekenen op een basisplaats.

Mocht de deal nu daadwerkelijk doorgaan, wordt Palhinha de duurste uitgaande transfer van Fulham aller tijden. De Portugees speelde in totaal 79 wedstrijden voor de Londense club en wist daarin acht keer te scoren.

Mocht Palhinha tekenen in München, dan wordt hij de vierde aanwinst voor het nieuwe seizoen. In februari werd 13 miljoen euro neergelegd voor de van Granada afkomstige linksbuiten Bryan Zaragoza. Voor rechtsbuiten Nestory Irankunda (Adelaide United) werd door Bayern 3,4 miljoen euro betaald. Hiroki Ito werd bovendien voor 23,5 miljoen euro overgenomen van VfB Stuttgart.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Koeman heeft messcherpe opmerking richting Driessen en krijgt lachers op de hand
1
Deze 12 Nederlanders kozen ervoor hun interlands namens Turkije te spelen
32
Frankrijk wint van Portugal en is halvefinalist na zenuwslopende penaltyreeks
134
Direct na uitschakeling hinten naast Toni Kroos nóg twee Duitsers op afscheid
9
Portugal en Frankrijk scoren niet: verlenging of penalty's moeten doorslag geven
14
'Basisspeler van Nederlands elftal kan carrière vervolgen in Saoedi-Arabië'
4

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties