Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ajax wil Josip Sutalo verkopen, maar Kroaat lijkt zelf ander plan te hebben

Laatste update:

Volgens VI komt de interesse in Rugani niet uit de lucht vallen. "Dat Ajax inzet op Rugani, geeft aan dat de club weinig toekomst meer ziet in Josip Sutalo." De Amsterdammers betaalden vorige zomer nog 21 miljoen euro om de 24-jarige Kroaat over te nemen van Dinamo Zagreb.

De journalisten weten dat Ajax er op de achtergrond hard aan werkt om Sutalo te verkopen, in de hoop zich met de opbrengst op meerdere posities te versterken. "Dat Ajax winst op Sutalo gaat maken, kan de club uit het hoofd zetten. En het is zelfs nog maar de vraag of het Ajax gaat lukken het aankoopbedrag terug te krijgen."

Ajax hoopte op een goed EK van Sutalo, maar kwam van een koude kermis thuis. De rechtspoot zelf wacht het rustig af. "Hoewel er interesse voor Sutalo is, lijkt hij andere plannen te hebben en nog niet te willen vertrekken uit Amsterdam, omdat hij onder Farioli op een revanche mikt."

Wie niet hoeft te vertrekken bij Ajax, is zijn landgenoot Jakov Medic. "De Kroaat maakt onder Farioli een prima indruk en hoeft niet ten koste van alles weg, ook al komt hij niet in aanmerking voor een basisplaats." De kans is echter groot dat Medic zelf wil vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA.

Sutalo kwam tot dusver 2.726 minuten in actie namens Ajax, verdeeld over 32 officiële optredens. Daarin wist hij eenmaal te scoren. Indien Sutalo deze zomer al vertrekt, kan hij de boeken ingaan als een van de grootste miskopen ooit bij Ajax.

Medic was een stuk goedkoper en werd voor slechts 2 miljoen euro overgenomen van FC St. Pauli. De 25-jarige Kroaat kwam tot dusver pas 517 minuten in actie namens Ajax, verdeeld over negen officiële optredens. Wel wist hij een fenomenaal doelpunt te maken tegen Heracles Almelo (4-1 winst) aan het begin van vorig seizoen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Wieffer is Brighton-speler: 'Een van de beste deep-lying midfielders van Europa'
18
Koeman heeft messcherpe opmerking richting Driessen en krijgt lachers op de hand
7
Deze 12 Nederlanders kozen ervoor hun interlands namens Turkije te spelen
34
Frankrijk wint van Portugal en is halvefinalist na zenuwslopende penaltyreeks
156
Direct na uitschakeling hinten naast Toni Kroos nóg twee Duitsers op afscheid
10
Portugal en Frankrijk scoren niet: verlenging of penalty's moeten doorslag geven
15

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties