Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Graafschap wint in extremis tumultueuze wedstrijd tegen negental Willem II

Laatste update:

De Graafschap ging met een minimale voorsprong van 1-0 de rust in, maar dat had net zo goed 2-0, 3-0 of zelfs 4-0 kunnen zijn. De ploeg van De Jong zocht in de eerste twintig minuten nadrukkelijk naar de openingsgoal en kwam vervolgens tegenover tien man te staan. Een gele kaart voor Atakan Akkaynak na een charge op Bart Straalman werd na overleg met de videoscheidsrechter in een rode prent omgezet. De thuisploeg zette in de 21e minuut het scorebord in beweging: een vrije trap van Stef Nijland eindigde heerlijk in de kruising.

De Graafschap kreeg zes minuten later een grote kans om de voordelige marge te vergroten. Erik Bakker werd door Diego Palacios ten val gebracht in het zestienmetergebied en mikte vervolgens zelf de bal vanaf elf meter op de paal. Willem II kwam in het restant van het eerste bedrijf diverse keren goed weg. Zo schoot ook Nijland de bal in de extra tijd van afstand op de paal. Willem II, dat amper aan aanvallen toekwam, kwam niet verder dan een schot van Jordy Croux, waar Hidde Jurjus goed op reageerde.

Nog geen vier minuten na rust nivelleerde Willem II toch de tussenstand. De voor Croux ingevallen Dries Saddiki kopte van dichtbij raak, na een corner van Daniel Crowley: 1-1. Luttele minuten later raakte De Graafschap voor de derde keer de paal. Na een voorzet van Youssef El Jebli kwam Jordy Thomassen verrassend bij de bal; hij raakte het leer licht en zag de bal op de paal belanden.

Palacios bezorgde Adrie Koster na dik een uur spelen nog meer hoofdbrekens. Hij ontving een tweede gele kaart wegens protesteren en liet Willem II met negen man achter. De vraag was of De Graafschap een wedstrijd tegen negen man in zijn voordeel kon beslissen. Kansen voor Straalman en Daryl van Mieghem eindigden niet in een doelpunt en en uiteindelijk verscheen in de 89e minuut de 2-1 op het scorebord. Een schot van Van Mieghem werd door Lewis van richting veranderd en dat gaf uiteindelijk de doorslag.

-
Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
5
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
4
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties