Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Graafschap zet in blessuretijd reuzenstap richting handhaving

Laatste update:

De wedstrijd op Het Kasteel kwam al vroeg tot ontbranding. In de negende minuut sprintte Lars Veldwijk langs de rechterflank, waarna hij een loopactie van Adil Auassar op waarde schatte. Veldwijk leverde een afgemeten voorzet, die door Auassar met het hoofd werd bekroond: 1-0. De Graafschap leek goed te reageren op de klap en was dreigend, maar de eerste grote kans op het volgende doelpunt was voor Sparta. Abdou Harroui had het vizier echter niet op scherp staan.

De sterk spelende Veldwijk liet zich acht minuten voor rust opnieuw gelden, toen hij de paal trof na een individuele actie. Op momenten was Sparta veel dreigender dan De Graafschap, maar de ploeg van Henk Fraser liet de bezoekers in grote delen van de eerste helft het spel maken. Ook in het tweede bedrijf maakte De Graafschap aanvankelijk weinig indruk. Sparta vergat echter door te drukken. Zodoende bleven de bezoekers in leven en halverwege de tweede helft kreeg Sparta het deksel op de neus.

De wijze waarop de 1-1 viel, was vrij gelukkig: de voorzet van Charlison Benschop was eigenlijk niet goed, maar via een Spartaan kwam de bal bij de tweede paal voor de voeten van Nabil Bahoui terecht. De Zweed reageerde attent en bracht de stand in evenwicht. Een tegendraadse kopbal van Veldwijk zeilde vervolgens maar net naast. Het werd een stuk moeilijker voor Sparta na een rode kaart voor Bart Vriends, die tweemaal geel verzamelde. In de blessuretijd ging het ook daadwerkelijk mis, toen De Graafschap een penalty kreeg na een overtreding van Harroui op Jordy Tutuarima en El Jebli overtuigend raak schoot.

-
Wie speelt volgend seizoen in de Eredivisie?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties