Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt prijkt groots op Italiaanse cover met immens bedrag

Laatste update:

Met het vertrek van Giorgio Chiellini wil Juventus liefst niet nog een sterkhouder in de defensie verliezen. Maar, bericht Tuttosport, een goedkope of zelfs transfervrije uittocht van de voormalig Ajacied is helemaal uit den boze. Een hoopvol teken op een eventuele verlenging van zijn contract vertoonde De Ligt nog niet. Naar verluidt heeft Chelsea een bod van veertig miljoen euro, inclusief Christian Pulisic en Timo Werner, neergelegd. De geïnformeerde krant weet echter dat De Ligt 'alleen wordt verkocht voor honderd miljoen'.

Tuttosport noemt ook een mogelijke vervanger van de Nederlander. Napoli-verdediger Kalidou Koulibaly geldt als belangrijkste kandidaat. Desondanks zou dat een doorn in het oog van Juventus zijn, dat nog steeds heil ziet in het project om De Ligt 'leider van de toekomst' te maken. "Koulibaly, 31 jaar, is niet echt een investering voor de toekomst, maar biedt wel solide garanties voor het heden", meldt het blad. Met een contract tot volgend jaar zomer wordt de Senegalese vice-aanvoerder tevens als betaalbaar gezien.

De Ligt stapte in de zomer van 2019 voor ruim 85 miljoen euro over naar de Turijnse topclub. Daarmee is de verdediger na Cristiano Ronaldo (117 miljoen) en Gonzalo Higuaín (90 miljoen) de duurste aankoop ooit van de club. Tot nu toe speelde hij 117 wedstrijden voor Juventus, waarvan het merendeel als basisspeler. Hij scoorde daarin acht keer en bereidde driemaal direct een doelpunt voor. Recent verscheen de naam van De Ligt al in alle kranten, toen Nicola Legrottaglie (oud-speler van Juventus) beweerde dat 'Juventus niet voor een transfer zal gaan liggen'.

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
21
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
9
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
17
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties