Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Mos kent geen genade: 'Vanaf het begin vind ik hem een buikvaller'

Laatste update:

"Ik heb het me direct al afgevraagd. Bij PSV hebben ze alle aankopen zelf benoemd tot topaankopen", zo opent De Mos in de voetbaltalkshow. "Hoever speelt op vrijdagavond, of maandagavond (in Jong PSV, red.). Til doet niet mee. Simons laat het zien in de zogenaamde kleine wedstrijden, tegen de KKD-ploegen. En hem (Benítez, red.), vind ik vanaf het begin een buikvaller. Piet Schrijvers (die met De Mos samenwerkte bij Ajax, red.) was altijd van naar de zijkant vallen. Aan de de kleren van Piet kun je altijd zien dat het helemaal zwart was aan de zijkant. Maar een buikvaller valt voorover."

De Mos verwijst vervolgens naar het Europa League-duel tussen PSV en Bodø/Glimt, toen Benítez zijn ploeg in de slotminuut op de been hield met een magistrale redding. "Die redding die hij maakt, dat is omdat die speler de bal verkeerd inschiet. Je moet de bal altijd in de tegenovergestelde hoek plaatsen. Ik ben maar een simpel trainertje en van keepers heb ik nooit verstand gehad. Maar ik weet wel dat als de keeper onderweg is van de voorzet van die kant, dan gaat hij naar de andere kant. Dan moet je hem in de andere hoek schieten." De Mos heeft nog een kritische kanttekening in petto wat betreft de eerste doelman van PSV.

"Hij is zes jaar bij Nice geweest. Hij speelt niet in het Argentijnse elftal. Is er dan geen enkele andere club die gezegd heeft: 'joh, jij bent zo'n goede keeper, we pakken jou'. Nee, hij was transfervrij en moest weg, want Kasper Schmeichel moest ernaar toe", verwijst de analist naar de van Leicester City afkomstige doelman. "Dus dat is dat zelfbenoemde. Ik moet het nog zien over een heel seizoen of hij een puntenpakker is. En of hij echt wel beter is dan Drommel en Mvogo", houdt de kritische De Mos een slag om de arm.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Eredivisie
PSV
1 - 0
RKC Waalwijk
Ben jij het eens met Aad de Mos over Walter Benítez?

Meer nieuws

Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
12
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
14
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
1

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties