Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Mos vreest nieuwe misstap Van Bommel: 'Dan is zijn carrière wel klaar'

Laatste update:

Volgens De Mos moeten technisch directeur Martin van Geel en technisch directeur Joris Mathijsen pijlsnel handelen in hun zoektocht naar een nieuwe hoofdcoach. "Want na Ajax volgen de cruciale duels met Emmen en ADO Den Haag", zet de trainer in ruste zijn mening kracht bij in een onderhoud met het Brabants Dagblad. De Mos zou graag zien dat Willem II op korte termijn met een ervaren oefenmeester op de proppen komt. "Hij moet al minstens een keer met dit bijltje gehakt hebben." In dat kader is Van Bommel in de ogen van de analist geen geschikte kandidaat.

"Is Mark van Bommel gesignaleerd met Martin van Geel vorige week? Tsja, ik weet niet of hij de ideale man is voor deze klus. Deze ervaring heeft hij nog niet", velt De Mos een duidelijk oordeel over de nog prille trainersloopbaan van Van Bommel. "Bovendien... moet hij het zelf wel willen? Hij is weggestuurd bij PSV. Als dit zou mislukken, is zijn trainerscarrière wel klaar zo ongeveer, lijkt me." Van Bommel werd vorig jaar nog genoemd als mogelijke nieuwe trainer van Schalke 04, dat uiteindelijk koos voor Manuel Baum. De Duitse coach werd al snel ontslagen en inmiddels zwaait Christian Gross de scepter in Gelsenkirchen.

Stevens, tegenwoordig lid van de raad van toezicht van Schalke 04, is volgens De Mos wél een geschikte kandidaat voor Willem II, dat is afgezakt naar de zeventiende plaats in de Eredivisie. "Huub Stevens heeft met Martin van Geel samengewerkt bij Roda JC Kerkrade. Als die het nog zou willen... Maar ik weet het niet, met zijn leeftijd en zijn fysiek. Maar anders zou ik het wel weten als ik het voor het zeggen had bij Willem II. Huub heeft alles al meegemaakt. Maar ik ben benieuwd waar ze uiteindelijk mee gaan komen", zo besluit De Mos.

Vind jij Mark van Bommel wél geschikt voor Willem II?

Meer nieuws

Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
2
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
14
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
28
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties