Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VZ Kort: Heerenveen presenteert razendsnel nieuwe keeperstrainer

Laatste update:

Heerenveen presenteert razendsnel nieuwe keeperstrainer


Nog geen 24 uur na de bekendmaking van Ruud Hesps vertrek, heeft sc Heerenveen zijn nieuwe keeperstrainer gepresenteerd. Harmen Kuperus gaat de doelmannen in Friesland onder zijn hoede nemen. De 47-jarige Sneker was de seizoenen 2012/13 en 2014/15 ook al keeperstrainer in het Abe Lenstra Stadion, en heeft voor één jaar getekend. In het verleden bekleedde hij dezelfde functie bij onder meer Go Ahead Eagles, Fortuna Sittard en het nationale team van Suriname.

Jan Streuer gaat nog een jaar door bij FC Twente


Jan Streuer (73) is ook komend seizoen verbonden aan FC Twente. Hij heeft zijn aflopende contract in Enschede met één jaar verlengd, tot 1 juli 2025. Tussen medio 2020 en medio 2023 was Streuer technisch directeur van Twente, sindsdien is hij als onderdeel van het technisch management betrokken bij de club.

"Ik heb het erg naar mijn zin bij FC Twente en werk prettig samen met de mensen binnen de club. De rol die ik heb bevalt me prima en het is fijn dat we met FC Twente ook in het nieuwe seizoen weer in Europa spelen. De club is ambitieus, dat past bij mij, en ik wil mijn bijdrage blijven leveren", zo laat Streuer weten op de clubwebsite.

Ruud Vormer stopt als voetballer


Ruud Vormer zet na achttien seizoenen profvoetbal een punt achter zijn spelerscarrière. De viervoudig international debuteerde in het seizoen 2006/07 bij AZ en hangt na zijn laatste seizoen met Zulte Waregem nu de schoenen aan de wilgen.

In Nederland kwam Vormer uit voor achtereenvolgend AZ, Roda JC en Feyenoord. Het langst speelde de middenvelder voor Club Brugge. In 2018 werd hij in de Belgische competitie verkozen tot voetballer van het jaar.

Meer nieuws

Van Dijk en Aké wijzen media terecht: 'Dat ging te ver, vooral richting hem'
36
België hakt tijdens toernooi knoop door over toekomst bondscoach Tedesco na EK
18
VZ Kort: Heerenveen presenteert razendsnel nieuwe keeperstrainer
77
Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0
42-voudig international van Kameroen N'guemo (38) overleden bij verkeersongeval
2
In de wandelgangen: Mislintat denkt serieus aan Ajax-miskoop bij Dortmund
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties