Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Goed nieuws voor Arsenal en Nederland: Arteta kondigt rentreedatum Timber aan

Laatste update:

Na een goede voorbereiding met Arsenal in de Verenigde Staten speelde Timber 76 minuten mee in het duel om de Community Shield met Manchester City (1-1). Na strafschoppen trokken de Londenaren aan het langste eind, waardoor Timber de eerste Engelse prijs aan zijn palmares mocht toevoegen.

Zes dagen later sloeg het noodlot toe voor de veertienvoudig international van Oranje. Tijdens de openingswedstrijd van de Premier League tegen Nottingham Forest (2-1) scheurde Timber zijn kruisband. Het resultaat: meer dan acht maanden geen wedstrijd voor de verdediger.

Nu staat Timber voor zijn rentree op de velden. Maandag komt de rechtspoot in actie tegen het beloftenelftal van Blackburn Rovers. "Timber gaat een wedstrijd spelen met de Onder 21 en daarna zullen we zien waar hij staat en hoe hij zich voelde", aldus Arteta. "Hij ziet er goed uit op de training, maar dit is nu de laatste stap. We moeten de zekerheid hebben dat hij er klaar voor is."

Timber zit zaterdag dus nog niet bij de wedstrijdselectie van de hoofdmacht van Arsenal. The Gunners gaan om 20:30 uur op bezoek bij Wolverhampton Wanderers in het Molineux Stadium. Het elftal van Arteta moet winnen om in het spoor te blijven van Manchester City en Liverpool achter zich te houden.

EK


Met zijn terugkeer lijkt Timber net op tijd hersteld te zijn om te mogen dromen van deelname aan het EK Voetbal in de zomer. Bondscoach Ronald Koeman werd eerder al gevraagd of Timber, mits fit, kon rekenen op een uitnodiging.

"Dat ligt aan het feit wanneer hij bij Arsenal gaat spelen", liet de keuzeheer zich tijdens een persconferentie in maart uit. "Als hij slechts twee wedstrijden gaat spelen, dan wordt het wel heel kort dag. Zijn het veel meer duels, dan blijft hij altijd een optie. Maar pin me niet vast op een aantal wedstrijden dat hij nog kan spelen voor Arsenal. Ik hoop gewoon dat Timber zijn niveau weet te halen en dat hij kans gaat maken."

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
0
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
1
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
3
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
29

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties