Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Ziyech die wij kennen is daar wars van, heel vreemd om te zien'

Laatste update:

"Leuk dat ik Ziyech weer zag spelen", zei Vink dinsdagavond in het programma Voetbalpraat. "En hij speelde echt wel bedrijvig: hij was overal, nam alle corners en was zowat bij alle kansen betrokken." Cristian Willaert merkte op dat Ziyech in het 3-4-3-systeem van Thomas Tuchel vanaf de linkerflank speelde. "Opvallend, want dat hebben we in Nederland eigenlijk nooit gezien." Vink: "Hij zwierf een beetje en zorgde in ieder geval bij die goal dat hij op het juiste moment voor het doel was."

Vink is van mening dat Ziyech er bij Chelsea een andere speelwijze op nahoudt dan in zijn tijd bij Ajax. De oud-voetballer stelt dat Ziyech op een bepaalde manier speelt om de trainer te 'pleasen'. "Hij doet niet meer de dingen om zichzelf te pleasen. Van Ziyech wordt verwacht dat hij heel diep gaat staan. Maar dat is een positie waar hij eigenlijk helemaal niet moet komen. Hij moet de regisseur zijn en de pass geven", stelde Vink. "Nu is hij vaak het eindstation en dat doet hij alleen maar om te mogen spelen en dat de trainer zegt: 'Je hebt het goed gedaan.' De Ziyech die wij kennen is daar wars van. Hij is iemand die zegt: geef mij de bal, ik verstuur ze wel. Dat vind ik heel vreemd om te zien."

Volgens Vink kan Ziyech bepaalde steekpasses niet geven omdat hij 'op die diepe positie moet staan'. "Die Ziyech trademark, een bal bij de tweede paal op Promes, díé rol moet hij invullen. Dan is het heel gek als hij daar een beetje verloren rondloopt. Dat vind ik jammer." Willaert merkte op dat hij Ziyech zuiniger vindt voetballen dan bij Ajax. "Bij Ajax was het zo: hij was de creatieve man en als hij veertig keer balverlies had in een wedstrijd was dat helemaal niet erg, zolang hij maar twee assists gaf. Maar zo kun je in Engeland niet spelen." Vink haakte in: "Dat veranderde wel al bij Ajax op het einde. Want veertig keer balverlies betekende toen wel dat hij dertig keer druk zette om de bal te veroveren."

-

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Lijnders kan na naderend vertrek bij Liverpool weer aan de slag als hoofdtrainer
2
Hulshoff stopt door Slot als assistent bij Oranje; Koeman vindt direct vervanger
12
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
9
Nieuwe kandidaat voor Ronald Koeman en Nederland? 'Je hoopt er stiekem toch op'
11
Ajax op hoofdlijnen akkoord met nieuwe trainer Francesco Farioli
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties