Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dean Huijsen direct gestraft na provocerend gebaar: 'Hij was echt respectloos'

Laatste update:

Roma wist de ban een kleine tien minuten voor het rustsignaal te breken. Gianluca Mancini passte op Huijsen, die opstoomde en na een fraaie dribbel de verre hoek vond met een geplaatst schot: 0-1. De verdediger imiteerde vervolgens het juichen van Cristiano Ronaldo, die altijd 'Siuuu' roept na een goal. Huijsen gebaarde vervolgens dat de thuissupporters stil moesten zijn.

Huijsen werd in de beginfase van de uitwedstrijd van Roma tegen Frosinone geregeld uitgefloten door boze fans van de nummer vijftien in de Serie A. Een en ander had te maken met het feit dat Huijsen in januari op weg leek richting Frosinone, maar uiteindelijk besloot om Juventus op huurbasis in te ruilen voor Roma.

De Rossi niet blij


Huijsen werd na zijn openingsgoal in de 38ste minuut niet direct gewisseld door De Rossi. In de rust gebeurde dat echter wel, voornamelijk vanwege de gele kaart na het provocerende juichen. De onlangs aangestelde oefenmeester van Roma weigerde echter om de gewisselde Huijsen publiekelijk aan de schandpaal te nagelen.

"Hij zal hiervan leren, hij is nog erg jong", laat De Rossi na afloop weten in de Italiaanse media. "Ik wil hem hier dan ook niet de les gaan lezen. De volgende keer zal hij dit niet meer doen. Spelers leren en groeien vooral door ervaring."

"Hij weet dat hij door deze manier van juichen niet aan de tweede helft kon beginnen, omdat hij dus een gele kaart had gekregen vanwege het juichen", aldus De Rossi, die zijn elftal vertrouwen zag tanken in aanloop naar het bezoek van Feyenoord in de Europa League van donderdag.

Woede bij Frosinone


Frosinone-trainer Eusebio Di Francesco kon de actie van Huijsen niet waarderen. "Een jongen die naar ons toe zou komen viert op deze manier een treffer tegen ons. Dat is niet leuk. Hij zou mijn zoon kunnen zijn, dus ik wil dit ook niet te groot maken. Maar hij moet leren dat je dit niet kan maken. In januari belde hij mij op om erachter te komen wat ik van hem vond, maar vanavond vond ik hem echt respectloos."

Meer nieuws

Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
6
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
1
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Manchester United boekt knappe zege op Newcastle maar koopt daar niets voor
14
Chelsea profiteert optimaal van puntenverlies Newcastle United
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties