Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Degradant Leicester ziet volgende sterkhouder vertrekken voor 40 miljoen euro'

Laatste update:

De transfer van Barnes betekent dat Newcastle eindelijk beet heeft, daar de nummer vier van het afgelopen Premier League-seizoen het vorige zomer ook al eens probeerde bij de Engelsman. Destijds verkocht de enkelvoudig international van The Three Lions manager Eddie Howe een 'nee'. Nu the Foxes zijn gedegradeerd gaat Barnes alsnog aan de slag op St James' Park. Het is nog de vraag voor hoe lang hij gaat tekenen bij Newcastle.

Barnes, die zijn wedstrijden voornamelijk als linksbuiten speelt, gaat in de toekomst mogelijke concurreren met Yankuba Minteh. Newcastle kocht de Gambiaanse buitenspeler deze zomer van Odense Boldklub, maar verhuurt hem direct door aan Feyenoord. The Magpies maakten maar liefst zeven miljoen euro over voor Minteh, die tot medio 2028 heeft getekend bij de Engelse club. Het lijkt erop dat Newcastle zich de komende maanden nog flink gaat roeren op de transfermarkt, daar de clubleiding hoge ogen wil gooien tijdens de terugkeer in de Champions League.

De 25-jarige Barnes is een jeugdproduct van Leicester, die voor zijn doorbraak in het King Power Stadium vlieguren maakte bij Milton Keynes Dons en Barnsley FC. Inmiddels stond de teller op 187 officiële wedstrijden voor the Foxes, waarin hij goed was voor 45 doelpunten en 32 assists. Met Leicester won Barnes de FA Cup (2021) en de Engelse Supercup (2022). Na de degradatie naar de Championship was de buitenspeler niet langer houdbaar voor zijn jeugdliefde. Met Newcastle gaat Barnes voor het eerst in zijn carrière de Champions League in.

Is Harvey Barnes een versterking voor Newcastle United?

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
23
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
32
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties