Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Degradant uit Eredivisie moet eerste aanwinst van NEC worden

Laatste update:

Post geldt al jaren als een van de sterkhouders bij VVV, waar hij de laatste seizoenen de aanvoerdersband draagt. De middenvelder, die inmiddels acht seizoenen het shirt van VVV draagt, maakte met de club uit Venlo zowel de Eerste Divisie als de Eredivisie mee. Afgelopen december speelde hij zijn 200ste wedstrijd namens VVV. Een vertrek van Post levert VVV mogelijk de nodige financiële middelen op, daar de aanvoerder nog een doorlopend contract heeft tot volgend jaar zomer. Volgens bovenstaande media is er nog geen bod ontvangen van NEC.

NEC is er de komende maanden alles aan gelegen om een Eredivisie-waardige selectie samen te stellen. De Nijmegenaren keerden zondag na een afwezigheid van vijf jaar terug in de Eredivisie door in de finale van de play-offs NAC Breda te verslaan met 1-2. Belangrijke schakel bij het samenstellen van die selectie moet Marcel Boekhoorn worden. De 61-jarige miljardair is al jaren aan de club verbonden als geldschieter, maar neemt nu ook de regie in handen en is hij van plan een miljoeneninjectie te doen.

Boekhoorn gaat 'bewuste en structurele investeringen' doen, meldde De Gelderlander zaterdag. Dat moeten meteen 'miljoenen euro's' zijn, want die zijn volgens de regionale krant nodig om 'stand te houden' in de top van het Nederlandse voetbal. Boekhoorn dicht al jaren de begroting van NEC, betaalt de afkoopsommen bij ontslagen en heeft in de afgelopen twintig jaar 'zeker 25 miljoen euro' in de club gestoken. "Nu stapt Boekhoorn ook echt in. En dat is een heel goede zaak voor de club", aldus Leen Looijen, lid van de raad van commissarissen van NEC.

Vind jij Danny Post een aanwinst voor NEC?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
4
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties